I dag kommer der lige et lille gensyn med nogle af de fantastiske farver jeg tidligere har lukket ind i mit liv.

Du kan gense det hele HER

Jeg har opgraderet det hele flere gange siden. For i det øjeblik du begynder at udfordre dig selv, blive mere modig og finde ud af hvad det er der passer til dig, så er det også som en proces der går i gang. Jeg har fundet dybere ind i bestemte farver, fordi det for mig overhovedet ikke er ligegyldigt hvordan farverne er tonet. Jeg har altid kunne mærke, når en farve ikke har været helt rigtig. Til gengæld har jeg aldrig givet op, men bare fortsat min søgen, indtil jeg kunne mærke den var der.

Samtidig kan der også være perioder i vores liv, hvor vi kan være ekstra udfordret på bestemte områder, og derfor have behov for ekstra støtte fra bestemte farver. Dette kan påvirke de farver vi tiltrækkes af, og når vi så er mere i balance igen, har vi måske ikke så stor behov for farven længere. Der er altså ikke noget mærkeligt i at du pludselig har behov for andre farver end tidligere, specielt ikke hvis du er i gang med at udvikle dig.

Du kan vælge at se det som en investering i dig selv, som en støtte til det du ønsker at forandre eller forstærke i dit liv. Om det så er en pude eller en spand maling til væggen du investerer i, det vælger du fuldstændig selv, det skal bare give mening for dig. Men desto større farveflade, desto større påvirkning.

Nu er det desværre ikke nok at male rosa farvede vægge hvis du ønsker mere kærlighed i dit liv, men stadig render rundt og hverken er i stand til at give eller modtage kærlighed. Eller at male hele hytten brun, for at skabe mere ro og jordforbindelse fordi du er plaget af stress, og fortsat arbejder hårdt i døgndrift. Men hvis det samtidig kan støtte dig i den indre proces du er i gang med, eller ønsker at foretage. Hvis du samtidig er indstillet at skabe forandringer i dig selv, og er indstillet på, at det er dig der skal gøre arbejdet selv. Så er det en skøn måde at understøtte dine processer på. Vi render jo ofte alligevel rundt i færd med at bygge vores rede. Så hvorfor ikke bygge den med ekstra kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *