Har du fundet din passion her i livet, det du virkelig drømmer om, og som giver dig ubeskrivelig glæde hver eneste gang? Forestil dig, at du f eks kunne gå på arbejde hver dag, og samtidig gøre det du brænder mest for, din passion her i livet.

Diplom fra Happy Home Therapist training.
Diplom fra Happy Home Therapist training.

I starten af Februar måned startede jeg på en uddannelse som Happy Home Terapist hos Ranvita la Cour, i Snekkersten ved Helsingør. Som nordjyde betød det en køretur på 400 km frem og tilbage, til hvert eneste undervisningsmodul. Op kl 4 om morgenen, for at være sikker på at være fremme til undervisningsstart. Men jeg måtte bare af sted.

Jeg havde året forinden gennemført et 9 måneder langt onlineforløb omkring fengshui og de 9 baguaområders indflydelse på hjemmet, og der var helt klart noget i mig der blev vagt til live. En passion.

Når vi virkelig brænder for noget, ønsker os det så dybt og inderligt, at vi bare ved at vi skal. Så får vi ofte også gjort det der skal til, for at det kan lade sig gøre. Hvis du kan tage dig selv i at smile dybt og inderligt for dig selv. Hvis du bare tænker, wauw, hvis jeg virkelig bare kunne dette. Så har du fat i det helt rigtige, i din passion.

Ofte går vi rundt i hverdagens vante gang, uden egentlig at spørge os selv, om der er det rigtige vi beskæftiger os med. De færreste er så fokuserede og klare i deres egne dybeste behov, at de allerede fra første uddannelse eller job er fuldstændig klar over hvad der er deres passion.  Andre har måske slet ikke behov for at inddrage deres passion i deres arbejdsliv. Det kan være nok med en hobby du elsker, et velgørenhedsarbejde, hvor du hjælper andre mennesker eller frihed til at gå i haven. Uanset hvad, så find din passion, og skab større glæde i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *