Jeg glemmer aldrig, for efterhånden mange år siden. Jeg havde endelig fået malet hele forgangen og fjernet et entresæt med spejl, glashylde under, tilhørende stumtjener på væggen og to ens lamper, en på hver side af spejlet. Det var ikke grimt eller noget, bare overhovedet ikke min stil, og jeg var nødt til at sætte noget andet op. Havde fjernet gammelt lak på en smuk lang knagerække, og malet den hvid. Samt et kæmpe spejl med sølvramme. Og selv om det var mørkt, omkring sengetid, og resten af huset gået til ro, kunne jeg ikke lige få stoppet, før jeg havde fået det sat op. En noget forbløffet mand stod til gengæld op til en forandret forgang. Som en magisk forvandling i nattens løb.

imageI dag falder han heldigvis ikke på bagen, hvis tingene har skiftet plads i løbet af natten. Jeg elsker at skabe ny energi og forandring i mit hjem. Jeg elsker roen, der er i huset når alle andre sover. Jeg elsker mørket der langsomt har sænket sig, næsten som en beroligende dyne trukket ned over huset.

Her kan mine tanker få frit spil. Til et kreativt og skabende univers. Her er der ingen forventninger, to doo lister eller forstyrrende baggrundsstøj. Bare kreativ leg med mig selv.

Uanset hvor højt vi elsker vores familie, og hvor meget vi vil gøre for at give dem en dejlig dag. Så må og skal du huske dig selv. Gøre noget for dig, der giver mening, der fylder dig op med energi og glæde.

Er du en af dem der stadig uforudrettet søger efter et liv med mere glæde, og følelsen af at være lykkelig i dit liv. Så prøv at kigge indad. Vi kan, når alt kommer til alt, ikke ændre på andre end os selv, og selvfølgelig omgivelserne i vores bolig. Vi kan have en tendens til at pege fingre af det der er nærmest i vores omgivelser, forståeligt nok, da det ofte er det der er aller mest tydelig for os. Men den dybeste og mest vedvarende glæde, den kommer fra dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *