Når du skaber forandring i dit hjem, skaber du også forandring i dit liv. I Feng Shui sige man, at alt er levende, alt er forbundet, og at alt forandrer sig. Uanset om du tror på det virker eller ej, så bliver vi alle påvirket af det vi omgiver os med.

Ligesom en sur kollega på jobbet vil skabe dårlig stemning og en glad vil skabe god stemning. Vil vi også blive påvirket af de “dårlige” ting vi lukker ind i vores hjem. Du kan, uanset om du tror på feng shui virker eller ej, bruge den gamle kinesiske visdom til at stille lidt skarpere ind på dine hjemlige omgivelser.

imageHvis dine ting kunne tale, havde liv, hvad fortæller de så. Hvilken energi bidrager de med til dit hjem ? Er potteplanten vissen og forsømt, trænger væggene til en frisk omgang maling eller er skuffer og skabe så proppede, at de er ved at sprænges?

Lige som vi skal passe og pleje os selv, for at vi skal kunne yde vores bedste, vil du også trives meget bedre i dit hjem, hvis du giver det lidt kærlig opmærksomhed. Når vi skaber små gode forandringer i vores hjem, så breder det sig ofte som ringe i vandet. Hvem har ikke prøvet at have afsluttet et mindre oprydningsprojekt, hvorefter man pludselig har kastet sig ud i endnu et, bare på grund af den dejlige følelse det første projekt gav.

Hvor højt elsker du dit hjem ? Du tilbringer unægteligt en del timer der. Så hvorfor ikke skabe et hjem du elsker at være i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *