Hvor godt kender du dig selv ? Den du er, det der gør dig glad og dine styrker og svagheder. For at kunne leve et liv i harmoni med os selv, være glade og finde mening i vores liv, er vi nødt til at kende os selv. Vide hvad der nærer vores sjæl.

imageJeg elsker at arbejde i haven, male i hele huset, eller andre skønne indretningsprojekter. Jeg glemmer alt om tid og sted, og kunne sikkert blive ved i det uendelige hvis det ikke var for mørkets pludselige frembrud eller behov for søvn. Jeg glemmer også nemt mig selv. Bliver fuldstændig opslugt af projektet og får måske ikke lige spist som jeg skal, holdt de pauser som jeg måske burde og stoppet når jeg skal. Jeg ved også, at jeg ikke kan klare ret mange uger med job, hjemmeprojekter samt dagligdagens opgaver, uden at huske mig selv, før min krop går i undtagelsestilstand. Jeg bliver som en zombie, der livløs vandrer rundt. Trækker alt livskraft ind i mit inderste, for at nære mig selv. Min fantastiske krop, der fortæller mig, at nu skal jeg lige huske at lytte til mig selv. For hvis vi bare husker at lytte.

Jeg bliver stadig opslugt af projekter, finder en næsten umenneskelig kraft og energi i mit indre, der bare kan fortsætte i det uendelige. Glæden ved at skabe, forandre og forskønne, den frigiver så meget energi, og nærer min sjæl så dybt. Men jeg kan ikke forlange at min krop skal kunne yde i det uendelige, hvis jeg ikke passer på den. Giver den de bedste betingelser, masser af brændstof, søvn og hvile. For uanset hvor længe jeg kan leve af glæden ved mine projekter, det min krop kan yde og præstere. Så handler det meget mere om at leve end bare at overleve.

Hvad nytter det vi har alverdens skønne drømme og ideer vi ønsker at føre ud i livet. Hvis
motoren til maskineriet brænder sammen undervejs. Så find dine drømme, glæden i dit liv. Der hvor du nærer din sjæl og kan skabe, være kreativ og blomster, som dig. Vær opmærksom på de steder du ofte støder på grund. Lyt til din krop, den har alle dine svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *