Jeg undrer mig stadig. For hvor er det lige alle har så travlt med at komme hen ? Så travlt, at de helt glemmer at tage sig selv med.

Det er som om vi stadig helst skal rende rundt på listefødder her i vores liv. I et forsøg på at please alle, ikke gøre andre kede af det, og helst skal møde anderkendelse og forståelse overalt i forhold til alt det vi siger, gør og har lyst til at foretage os.

Jeg tror simpelthen ikke på at det er muligt at gøre alle tilfredse. Forsøger vi, så splitter vi samtidig os selv op i uendelig mange retninger, meninger og holdninger. Og ender med største sandsynlighed også med at gøre det hele halvt. Eller vi kører død i det hele undervejs. For hvor skal energien, lysten og drivkraften komme fra, hvis den ikke kommer fra os selv ?

Det er efter min mening derfor så mange går død i selv de mest fantastiske projekter. Hvis ikke energien kommer fra det helt rette sted. Hvis ikke lysten, drivkraften  og passion kommer fra dig. Hvordan skal der så komme benzin på moteren ? Hvor skal de fantastiske og kreative ideer så udspringe fra ?

Så giv lige dig selv lidt kredit. Du kan sku da udemærket godt selv. Stop for Guds skyld med at have så travlt, men mindre du har husket at taget dig selv med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *