Hvis bare jeg kunne bestemme, over mit eget liv, over min egen tid og alle de ting jeg har lyst til.

Så ville jeg kysse og kramme min søn alt det jeg kunne, hver eneste dag. Være 100 % tilstede når vi er sammen, fordi jeg ikke behøver at bruge min tid på en masse ligegyldige ting. Ikke behøver at deltage i en masse af pligt, men udelukkende af lyst, og ikke føle jeg går glip af noget som helst. Jeg ville gå i haven hele dagen, de dage solen skinner, uden dårlig samvittighed over at skulle servicere og sørge for andre end mig selv. Jeg ville male alt andet end hvide vægge i mit hjem, fordi jeg ikke behøver tage stilling til andres mening. Indrette mit hjem med unikke og vibrerende ting der taler til min sjæl, fordi det er det skaber indre ro og balance inden i mig. Jeg ville sige JA når jeg mener det, og NEJ når jeg kan mærke at jeg ikke har lyst. Og ikke lades andres mening styre mit liv, mine valg og mine drømme.

Jeg vil sku leve det liv jeg har lyst til, fordi alle disse ting giver mening og følelsen af frihed for mig. Derfor er det også det jeg gør, og sætter stor pris på, med taknemmelighed, hver eneste dag.

Hvis du kunne gøre lige præcis det du ville, i dit liv. Hvad skulle det så være ? Hvor er det du går og holder dig selv tilbage, i dit eget liv ? Er du holdt op med at tro på dig selv. Tro på, at du er den eneste der er i stand til at skabe det liv du går og drømmer om,  og alt det du har fortjent. Nemlig det bedste, for dig.

Der er kun en der kan gøre det, og det er dig. Men det kræver at du tør se din egen frygt i øjnene. Det kræver, at du er nødt til at acceptere, at du ikke altid kan gøre alle andre glade. Hvis du tror det, så ender du i værste fald med at gøre dig selv ulykkelig. Og så kan du altså ikke gøre en skid forskel for nogen som helst, ikke engang dig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *