Hvad er det rette for mig, her i livet ? Hvordan fanden får jeg lige prikket hul på bylden, og begynder at leve det liv jeg er skabt til. Når jeg evig og altid har rendt rundt og servicerer alle andre. Det er nemlig sådan man bør være. Sød, rar og flink overfor alle andre. Men hvem har lige sagt, at det skal være på bekostning af min egen livskvalitet. Hvem har sagt, at jeg skal rende rundt og træde mig selv over tæerne igen og igen, bare fordi jeg for guds skyld ikke må gøre andre utilfredse.

Sådan noget vrøvl, hvis du spørger mig. Hvorfor fanden skal jeg spilde hele mit liv på sådan en gang bullshit. Det kan sku da ikke være det der er meningen med livet, at gå rundt som en duknakket idiot. Uden nogen ret til at tænke selv, og  handle ud fra egne overbevisninger. Jeg kan sku godt stå stærkt i mig selv, uden en masse hule krykker til at holde det liv jeg har skabt oppe. I hvert fald hvis det er et liv i overensstemmelse med mig, og den jeg er.

Min rejse startede for alvor i det øjeblik jeg begyndte at sige ja til den stemme, der så længe havde råbt på hjælp fra mit indre. Den stemme, der sagde, at jeg var skabt til noget større og stærkere end en masse overfladisk og ligegyldigt lort. Den stemme, der egentlig altid havde stået stærkt i sig selv. Men som også besad en følsom og sårbar side, og derfor også troede på, at alt var muligt, så længe den bare troede på kærligheden i alle dens medmennesker.

Hvornår har du sidst spurgt dig selv, om din egen mening før du tog et valg ? Hvis du ikke spørger, så kører det ganske enkelt direkte over på autosvar, og du svarer formentlig det samme som du altid har gjort. Du har måske ikke engang bemærket, om det egentlig var noget du havde lyst til. Om det stadig gav mening for dig, i dit liv. Uden nogen form for følelse af pligt, forventning og det du burde. Men ene og alene din lyst, hvis du helt selv kunne bestemme.

Hvis du kunne ??? Er det de ord du bruger lige nu ? Så lad mig gøre en ting klart. Du kunne gøre lige præcis alt det du havde lyst til, hvis bare du gav DIG SELV lov. Alt andet er dårlige undskyldninger, af frygt for hvad der ville ske hvis du gjorde det. Alle andres mening, at du sårer andre med din beslutning. Eller omstændigheder i dit liv, du måske ikke lige har haft overskud til at få justeret ind, så det passer til det liv du ønsker.

Så er spørgsmålet bare, om du vil fortsætte med at holde dig selv tilbage. Eller skabe de bedste forudsætninger for dig selv og dit liv, og begynde at gøre det der er den rette vej, for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *