De sidste måneder har jeg virkelig kæmpet med at komme på plads. Ikke fordi jeg ikke har fået tømt mine flyttekasser, fået skabt et skønt hjem hvor det er rart at være og jeg kan slappe af. Men der var bare stadig noget der ikke ville komme rigtigt på plads. Om det så var fordi jeg manglede opbevaring på kontoret, at jeg pludselig mistede mit badeværelse på grund af renovering eller at det var lidt trangt i stuen når junior samtidig helst skulle være samme sted som mig, når han skulle lege med sit LEGO.

imageLige meget hvor meget jeg forsøgte at få løst alle problemer, eller accepterede, at det var sådan det var lige nu, så var der altså stadig noget der overhovedet ikke var som det skulle være. Til sidst var jeg simpelthen nødt til at erkende, at det her sted jeg havde fundet, overhovedet ikke fungerede for mig. Og i stedet for at fortsætte med at lappe huller hist og her, var jeg nødt til at begynde at bruge min energi på at finde noget andet. Det nyttede ikke noget at begynde at male eller sætte vidunderligt tapet op. Det ville aldrig blive til det jeg havde brug for.

Det siges, at tro kan flytte bjerge, og det mindste du kan gøre, er altså at begynde at tro på det selv. Måske ligge løsningen allerede og venter på dig lige rundt om hjørnet, uden at du aner det. Men ofte er vi nødt til at give slip på noget andet først. Hvis vi fortsætter med at fylde vores liv med ligegyldige ting, ikke vil erkende hvad det virkeligt er vi har brug for, og ikke tør give slip på alt det der ikke gavner os. Så bliver der heller ikke plads til noget nyt. For hvis dit liv allerede er fyldt op, hvor skal der så være plads til alt det nye du gerne vil have ? Hvis du er tynget af dårlig energi, omgiver dig med ting der stjæler din energi og hele tiden vælger at fokusere på alt det negative, så er det sjældent en masse skønne og positive ting du tiltrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *