Helt ærligt, jeg syntes sku det larmer lidt for meget lige for tiden. En ting er, at der i helt konkret forstand er enormt meget larm i min lejlighed lige for tiden, fordi  de er igang med at renoverer badeværelser.

imageNoget andet er alt det larm der foregår i mit indre. Seriøst, jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det skulle blive så slemt at sidde i en lejlighed i denne varme, uden mine normale muligheder for bare at rende ud i haven og nyde det gode vejr. Det larmer så meget, at jeg seriøst er begyndt at kigge efter noget andet. Det larmer, fordi det for alvor er gået op for mig, hvad det er jeg savner aller mest i mit liv i dette nye hjem og hvad der måske i virkeligheden ikke betyder helt så meget.

Men er det ikke også noget af det der er aller skønnest at finde ud af. Uanset hvor hårdt det måtte være, at sidde der i suppedasen ? At opnå erkendelsen af, hvad der i virkeligheden er det aller vigtigste i dit liv. Hvad det er du bør prioritere aller mest i dit liv, så du kan sortere alle de andre ligegyldige ting fra ? Vi kan ind imellem have lidt for svært ved at springe ud i nye forandringer i vores liv, for hvad nu hvis vi fortryder ? Men der er vel egentlig ikke nogen der siger, at vi ikke kan tage endnu et valg, et bedre valg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *