Nu er det lige før og næsten, for på fredag flytter jeg fra min lejlighed og ud i mit nye hus. Jeg mangler stadig noget lys, nogle gulve og hårde  hvidevarer i køkkenet. Men så snart det er klaret, så rykker vi.

imageDer er godt nok stadig alt det udenfor der mangler. Jeg skal have anlagt forhave, lavet ny indkørsel og lavet terrassen, for ikke at tale om selve haven. For det første har der egentlig været så meget indenfor at se til, at jeg ikke lige har haft tid, for det andet har det været for varmt at begynde at flytte eller plante ret meget. Men jeg har dog fået ryddet en del gamle buske, beskåret og trimmet de træer og buske der står tilbage. Og nu skal jeg så bare have det hele gravet igennem, så er det snart efterår, og det perfekte tidspunkt at begynde at plante det til igen, lige som jeg har lyst til.

Hvis du nogen sinde har prøvet at starte på en frisk, om det så bare er et nyt job, et nyt hjem eller en hel ny tilværelse, så ved du formentlig også, at det kan udløse i hvert fald en lille smule spænding i kroppen. Forventningens glæde over nye oplevelser, men samtidig også nye drømme. For når du nu står der, og i bogstaveligste forstand har smidt noget gammelt væk, uanset om det så er et job, et hjem eller et forhold, så har du samtidig givet slip på noget du ikke længere har brug for i dit liv. Noget der måske ikke længere helt matcher det du drømmer om. Og at give slip på alt det der ikke længere tjener dig, det giver samtidig plads til en masse nyt.

For hvis du egentlig har besluttet dig for at forlade jobbet, hvem siger så, at du ikke kan finde et endnu mere fantastisk job, hvor du måske oven i købet kan få lov at bruge alle dine talenter ? Hvis du har lyst til at finde et andet hjem, hvorfor så ikke lede efter det du virkelig drømmer om ? Du ved aldrig om det er muligt, før du har forsøgt. Og det forhold du ikke længere trives i, hvem siger at der ikke allerede ligge noget du ikke i din vildeste fantasi havde drømt om lige rundt om hjørnet ?

Måske er det hårdt at starte på et nyt job, måske tager det lidt tid at komme på plads i dit nye hjem, og måske forsvinder alle problemerne ikke, bare fordi du forlader et forhold. Men der er altid noget bedre på vej til dig der ude, i det øjeblik du giver slip, du er bare nødt til at tro på det først. Hvis du fortsætter dit liv med at lade dig selv nøjes med, så er det den energi du sender ud, og lige nøjagtig det du får tilbage igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *