I en stor del af mit voksenliv har jeg søgt efter noget helt specielt. Søgt efter noget dybere, noget der gav lidt mere mening, og noget der virkede lidt lettere og problemfrit. Jeg følte jeg havde søgt over alt, over alt omkring mig, i mine omgivelser, i mine nære relationer og de mennesker jeg mødte på min vej. Jeg havde søgt i forskellige jobs, forskellige hjem og ved forskellige aktiviteter og gøremål. Men fandt jeg lige svaret der ?

Beklager min ven, jeg fandt sku aldrig lige det jeg søgte. Ja, jeg troede egentlig flere gange, at jeg fandt lige det jeg ledte efter. Men set i bakspejlet, var det sku alligevel ikke lige det helt rigtige. Til gengæld kom jeg hver gang ud på den anden side, en lille smule klogere. Mere bevidst om hvad det var jeg søgte, mange skønne erfaringer rigere og med en virkelig god fornemmelse af, hvad det i hvert fald ikke var, jeg søgte.

Men i det øjeblik det for alvor gik op for mig, at for at jeg kunne finde svaret, var nødt til at gøre noget helt andet, begyndte det først for alvor at sætte skub i sejlene. I alt den tid jeg havde søgt at finde svaret alle andre steder end i mig selv, havde jeg egentlig også bare identificeret mig med alle andres måder at anskue livet på, deres måde at leve deres liv på, og taget alle deres meninger og holdninger til mig, som min sandhed. Jeg er bare ikke alle andre, jeg er noget helt specielt. Jeg er mig, med alle mine egne unikke meninger og holdninger til livet. Alle mine kompetencer, alt det jeg er skide god til, og alt det der gør mig glad. Jeg ville aldrig finde svaret, før jeg begyndte at spørge mig selv. For hvad var  det jeg ville ? Hvad var det jeg drømte om ? Hvad var det der gjorde mig glad ? Og hvad var det jeg kunne bidrage med til denne verden, men alle mine unikke gaver og visdom ?

Har du det også sådan ? Søger du også et dybere svar på alle dine bønner. Om et mere meningsfyldt liv, uden at det ind imellem føles som en kamp at få det hele til at hænge sammen ? Så kom med mig her. Så lover jeg dig, at jeg kan hjælpe dig med at finde svaret. Det eneste det kræver er, at du tager ansvar, for dit liv. Tager ansvar for den stemme der kalder i dig, på et liv der føles mere rigtigt, og uden at du skal gå på kompromis med dig selv. Det kræver at du tør stå ved dig selv, som den du er, noget helt specielt, og tage de valg der er de rigtige for dig, og vælge alt det fra du ikke længere magter i dit liv. Jeg garenterer dig for, at det bliver en livslang rejse, men den fedeste af slagsen, hvor du selv bestemmer destinationen. Skal du med ?

Ønsker du at skabe skønne og nærende rammer i dit hjem, hvor du kan finde tryghed, ro og omsorg. Hvor du altid bliver løftet i energi og som støtter dig i en positiv bevægelse i dit liv. Så er du altid velkommen til at sende mig en mail vedrørende et tilbud om en tre timers Happy Home Therapy -session i dit hjem, på diddelk@outlook.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *