Området for karriere og livsvej ligger placeret nederst i midten, og handler ikke kun om din professionelle karriere i form af dit job, men også din karriere som menneske. Er du på den rette livsvej her i livet, og tør du at følge den vej du i virkeligheden drømmer om.

imageDu støtter området for karriere og livsvej med vandelementet, fontæner med vand og akvarier. Kunst og billeder af vand, hav, søer og vandfald. Den sorte farve, og alle meget mørke farver. Ting med organiske former, spejle, glas og krystaller. Symboler omkring en bestemt drøm eller karriere/livsvej.

Det er altså her du skal have de store armbevægelser frem, for her nytter det ikke noget at du falder i et med gulvtæppet hvis du vil fremad i livet. Dine ting må gerne have en vis tyngde og karakter, såkaldte “nosser” om du vil. Gerne store mørke møbler, store spejle der giver fornemmelse af mere rum og derfor også øger energien, eller store potter ved din fordør, hvis området falder der. Det er her du skal stå ved dig selv og det du virkelig går og drømmer om hvis du vil have succes både i livet og i din bussines. Rigtig mange mennesker oplever, at de er nødt til at gå på kompromis i livet, måske tage et andet job end de i virkeligheden ønsker, af frygt for at økonomien eller at dagligdagen ikke længere hænger sammen. Frygten for nederlag og fiasko der standser dem i at tage springet. Eller bare det at råbe højt, sige fra og sige nej kan for nogle være skræmmende nok. Der er kun dig til at tage skeen i den anden hånd, sige stop eller ændre kursen i dit eget liv.

Hvad nu hvis du helt selv kunne bestemme, uden at tage hensyn til økonomien, dagligdagen og frygten. Hvad ville du så elske at lave dagen lang, uden at det skulle føles som en sur arbejdspligt ? Måske har du fundet det rette sted at være, måske ikke. Men at spørge sig selv, om man befinder sig på rette hylde, eller måske ville elske at lave noget helt andet, det skader ikke. Det er altså muligt at skifte spor så du kommer på den rette vej igen. Det er ikke alle der drømmer om succesfuld karriere, starte som selvstændig eller flytte på landet, men små ændringer, der virkelig giver mening for dig kan gøre en kæmpe forskel. Om du så bare har lyst til at bruge et par timer om ugen på at hjælpe andre, starte til dans, eller tilegne dig ny viden i form af et kursus eller uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *