Området for hjælpsomme mennesker og rejser ligger i det nederste, højre hjørne, og symboliserer dit netværk, kunder/klienter, rejser, udlandsforbindelser samt den støtte du oplever fra venner og bekendte. Det er altså her du skal sætte ind hvis du ofte føler dig lidt alene. Eller hvis du gerne vil have mere med udlandet at gøre, enten i form af rejser eller via dit arbejde.

God energi i området kan meget ofte føre til mere flow og synkronisitet. Det handler om at have følelsen af, ofte at blive hjulpet lidt på vej, og at du aldrig rigtig står alene når du mangler hjælp. Det handler også om at være på det rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt, altså at du pludselig løber ind i en smed når vandrøret er sprunget, eller pludselig bliver tilbudt en gratis sofa, når du lige står og mangler en. Det kan også være at du som jobsøgende lige løber ind i en der mangler en ny ansat. Det har jeg prøvet, hele tre gange i mit liv. Da jeg for mange år siden stoppede med at arbejde som sygeplejerske, fordi jeg indså at det bestemt ikke var den livsvej jeg ønskede mig, har jeg ikke søgt et eneste job siden. Hele tre forskellige steder har jeg arbejdet, og alle tre gange er jeg blevet spurgt uden egentlig at have givet udtryk for at jeg manglede noget. Men det gjorde jeg, jeg kendte bare ikke rigtig de mennesker der spurgte mig.  Men jeg måtte først give slip på det job jeg havde, og som jeg ikke var glad for, uden at have noget andet på hånden.

Som jeg også var inde på omkring det forrige baguaområde, så handler det om at sige fra, men her handler det altså også i højt grad om at sige til. Sige til når du har brug for hjælp, turde bede om det du ikke selv kan klare, så universet samt dine venner og bekendte ved at du mangler hjælp. Det er altså ikke nok at lave god Feng Shui i området og så ellers pænt vente med hænderne i skødet. Du er nødt til selv at skabe det førnævnte flow i dit liv. Men har du nu klaret alle de forelæggende opgaver, og har en konkret opgave at bede om hjælp til, så hjælper de sikkert også gerne. Skal de først kæmpe sig igennem ufærdige projekter, rod og kaos, så ender det måske med at de ikke kan overskue opgavens omfang og kommer med dårlige undskyldninger om manglende tid i stedet for. Det kan også være en god ide at se på, hvor god du egentlig er til at hjælpe andre. For er du en af dem der altid træder til med en hjælpende hånd, så er mængden af hjælpende hænder for dig,  nok også langt større.

Du støtter området men farven hvid, grå, sort og sølv. Billeder og figurer af engle, guder eller gode venner. Ting der minder dig om de hjælpsomme personer du har i dit liv, samt fotos og kollager fra steder du gerne vil hen. Citater der minder dig om støttende mennesker eller rejser. Dine evt spirituelle eller religiøse overbevisninger. Samt dine supportere, eller kunder/klienter hvis du har egen virksomhed.

Det kunne være en stor hjælp på vejen at begynde at se på din omgangskreds og dine venner som små hjælpere i dit liv, som engle der står klar til at hjælpe dig. Det åbner op for deres mulige støtte og hjælp. Som jeg også nævnte under området for visdom og selvindsigt, så sker den største transformation i dit liv først i det øjeblik du selv begynder at tage ansvar for dit liv og handler i overensstemmelse med det du ønsker dig. I dette område er du nødt til at begynde at se på dit netværk og din omgangskreds som et hav af hjælpende hænder der står klar til at støtte og hjælpe dig. Som en uundværlig hjælp i dit liv, som du også må værne om.  Stemmer tilstanden ikke overens med dine ønsker, så må du forsøge at åbne op for muligheden for at skabe nye bekendtskaber, brugbart netværk og support i dit liv. Hvis du savner bestemte bekendtskaber eller et nyt netværk, så tag målrettet kontakt til steder hvor du kan finde disse. Ved at gøre dig klart hvad du savner, bliver det også nemmere at finde de steder du bør opsøge og engagere dig for at finde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *