Det niende og sidste baguaområde er området for rigdom og overflod, og ligger placeret i det fjerneste, venstre hjørne i dit hjem. Men som jeg sluttede af med i indlægget i går, så handler det i virkeligheden om taknemmelighed, for alt det du allerede har, og med troen på, at alle dine største skatte her i livet er dine personlige skatte som i virkeligheden slet ikke kan købes for penge.

Men hvordan fanden får man så lige banket det på plads i systemet, når man nu ved at rigdom og velstand hænger sammen med penge og en god økonomi. For at have penge, er du nødt til at tjene penge, og for at blive ved med at have penge, er du nødt til at bruge mindre end du tjener. Men du er også nødt til at have et ordentligt forhold til dine penge. Du må sætte pris på de penge du har, og vil du gerne forbedre din økonomi så kræver det en vis vedholdenhed i projektet.

imageDu støtter området med ting i røde, lilla, violette og blå farver. Farven purpur er en farve der ofte forbindes med området, og fordi farven tidligere blev udvundet af snegle, var den et meget kostbart og eftertragtet farvestof. Derfor var det i oldtiden også fortrinsvis forbeholdt konger og kejsere, og blev således et symbol på rigdom. Alle dine dyrebare ting som antikviteter, og dine luksusting som signalerer rigdom for dig vil støtte området, f.eks ting du har sparet op til, eller der hvor du føler at du virkelig har flottet dig mere end du plejer. Alle mobile uroer, vindchimes og flag. Billeder af ting du ønsker dig, som en lille ønskeliste, det støtter dig desuden i at nå dit mål. Billeder der illustrerer vand i bevægelse som vandfald og floder. Sunde og frodige grønne planter der signalerer vækst, og gerne med runde blade der symboliserer mønter, evt. med violette og lillae blomster.

Du bør for alt i verden undgå rod og ting der er i stykker i dette område, da det i værste fald vil skabe stagnation og forhindre fremgang, samtidig med at dine ødelagte ting bare vil forværre følelsen af ikke at have nok. Men føler du, at du har nok ? Eller går du konstant og brokker dig over ikke at have penge nok, vil du konstant have mere, eller føler du, at du aldrig kan få økonomien til at hænge sammen. Uanset hvilket forbrug du har, hvor meget du tjener, eller hvor meget du har stående på bankkontoen, så kan jeg med 100 % sikkerhed fortælle dig en ting. Du kan hverken tage dine ting eller en eneste lille krone med dig her fra, når din tid er omme. Så det du knokler for, bøvler med eller ligger søvnløs om natten over. Det har fandme bare at være det værd, for ellers er det, meget groft sagt, spild af din dyrebare tid. Rigdom er også den tid du bruger sammen med din familie og dine kære, rigdom er de skønne oplevelser der varmer i dit hjerte resten af livet, det er kærlighed, det er glæde, leg og latter. Det er at have tid til at kramme sine børn, have tid til at se dem vokse op, tid til at mærke livet sammen med alle de skønne mennesker du elsker højt. Du kan aldrig købe den tid og de oplevelser du måske pludselig har mistet tilbage for dine penge.

Nu har vi faktisk været hele vejen rundt, og alligevel er jeg ikke helt færdig. Der findes nemlig enkelte steder hvor du er nødt til at lade rummets funktion styre din indretning, og ikke så meget de farve og ting der måske lige anbefales til rummet, såkaldte undtagelsestilstande. Det får du lidt mere om i morgen. Til sidst har jeg lovet dig lidt mere om hvordan du kan arbejde med de aktiviteter der er tilknyttet de forskellige elementer. Det er genialt hvis man f.eks har været i en meget resultatorienteret og givende tilstand på jobbet og skal skifte til en mere rolig og modtagende tilstand der hjemme. Eller hvis du simpelthen generelt bare mangler enten flere aktiverede aktiviteter eller beroligende aktiviteter for at skabe mere balance i dit liv.

På gensyn.

4 Comments on Området for rigdom og overflod.

 1. Hejsa og Godaften,
  Interessant læsning,spændende
  Skal afprøves indenfor lejlighedens muligheder og begrænsninger 😂
  Ved ikke om nogen har stilt dette spørgsmål før, mén hvilke Feng Shui farver foreslåes til badeværelser -toilet /-bad -rum????
  Vh. Kirsten Konggaard

  • Kære Kirsten
   Tak, glad for at det kunne inspirere. Jeg syntes personligt, når det gælder et rum som badeværelset, at du bør vælge farver der giver et smukt skær op imod huden. Rummet må gerne afspejle selvkærlighed, da det ofte er her vi kan være selvkritiske overfor vores krop og selvbillede. Jeg er personlig ret vild med kombinationen af rosa/blommefarvet, og har brugt det en del i både badeværelse og soveværelse. Ellers er alle farver der ligger tæt på hudens naturlige farve som regel et sikkert valg, altså alle nuancer af rosa, beige, latte mm. Jeg kan godt lide at bruge en mørk kontrast til de lyse nuancer, jeg syntes det giver mere vibration og dybde til farverne, men det er helt sikkert en smagssag. Mvh Didde 😊

 2. Jeg hørte det her råd med røde planter i det Venstre fjerne område for længe siden og inden jeg overhovedet hørte det havde jeg sat 3 planter derind som alle er lilla/røde plus alt mit heste udstyr er i det rum. Men jeg kunne godt rydde op i rummet for bedre flow…

  • Det er altid en god ide, at fjerne alt det der ikke helt matcher med det man “gerne vil” først.
   Så kan man i princippet tilføre nok så mange skønne ting til et område, der ikke helt kommer til sin ret, hvis området allerede er fyldt med ligegyldige ting man ikke holder af.
   Jeg anbefaler altid at man fjerner ALT det man ikke elsker højt – så kan man naturligvis have ting man har af nødvendighed, og som man på sigt måske kan arbejde på, at skifte ud.
   Men det er altid en god ide at rydde op, men også at skabe godt flow ved at have ting i området, der skaber en god energi for dig.

   KH Didde K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *