I området nederst i midten af dit hjem ligger området for berømmelse og omdømme. Som jeg kort var inde på i går, så handler dette område om din personlige integritet. Det at turde vise hvem du er og hvad du står for. Dette område kræver i den grad mod. Det kræver mod til at stille sig frem i rampelyset og gøre lige præcis det man har aller mest lyst til, uden at lade sig bremse af andre folks mening. Der er altså lidt anti-jantelov over dette område. Det syntes jeg er meget godt, for de fleste af os kunne ind imellem godt trænge til et ordentlig los bagi, og at komme af med lidt af det der pleaser-gen. Det handler i lige så høj grad om at “walk your talk”. Det du gør, det du siger, det andre mennesker siger om dig, stemmer det overens med den person du gerne vil være. Eller hvad er det måske, der ikke helt stemmer overens. Hvis du gerne vil have et godt omdømme, så er du altså først og fremmest nødt til at opføre dig sådan. Så hjælper det ikke du sladrer om alt og alle, aldrig overholder dine aftaler, altid råber af dine børn eller taler grimt til andre mennesker.

Du kan støtte området med farven rød og alle røde nuancer. Alle ting der stammer fra dyr som læder, skind, fjer, uld, ben, skaller og horn. Billeder af dyr, mennesker, ild, solen og berømte personer som du beundrer. Citater om berømmelse, eller ord der støtter dig i det du gerne vil stå for. Alt lys i form af sollys, stearinlys, elektrisk lys mm. Trekantet eller pyramideform. Eller ting der for dig symboliserer berømmelse og omdømme, det du gerne vil vise verden, diplomer, priser og andre anerkendelser.

imageFøler du dig anerkendt for den du er og det du laver, og stemmer det godt overens med det rygte du gerne vil have. Tør du i virkeligheden vise verden dit sande jeg, og stå frem som du er, eller er det stadig skjult for alle andre ? Du må gerne tro på dig selv, og stå frem som den du er. Det er ikke tilfældigt, at dette område er stærkt forbundet med solen som den enorm kraftige energikilde i vores verden, samt den røde farve, som er den farve der bla. bliver anvendt som advarselsetiketter, stopsignal og får blodtrykket til at stige. For det er virkelig et kraftfuldt område, og det kan virkelig også kræve is i maven at skulle stille sig frem på denne måde. Tænk bare på hvor kraftfuldt det er at tage en rød kjole på til en fest, vel vidende at de fleste andre dukker op i sort. Men det er altså også nødvendigt, hvis du virkelig ønsker at andre lægger mærke til dig. Skal du starte ny bussines, frem med dine visioner eller forvente at blive hørt, så er du altså nødt til at skille dig ud fra mængden. Jeg er en af dem der ikke har en eneste rød ting fremme i min bolig, til gengæld har jeg en masse ting fra dyr som jeg elsker højt. Jeg syntes den røde farve er smuk, og bliver også ind imellem fristet af smukke røde blomster, specielt fordi jeg godt kan lide at udfordre mig selv. Du kan se mere Her. Som ung var mit ynglingsoutfit et par røde converse, et par sorte, vaskede jeans og en rød Ball-trøje, jeg sled det op. Så hvis jeg i dag falder over røde sko eller tøj jeg elsker, så vælger jeg også at tro på at jeg bør lukke det ind i mit liv, også selv om det ikke er min umiddelbare yndlingsfarve, og så længe jeg ikke behøver se på det konstant.

Vinduer i dette område bidrager med sollys, og er derfor geniale i dette område. Men det kræver altså at solen kan skinne igennem dine ruder. Så en nem og effektiv måde at starte i dette område på, det er at give dine evt. vinduer en ordentlig omgang med pudsekluden. Specielt nu hvor den længe savnede sol endelig har meldt sin ankomst. Inden for Feng Shui er der mange der anvender facetslebne glaskrystaller til at hænge i vinduet, specielt hvis det vender ud til et område af baguaen som ligger udenfor din bolig. Det er ligesom med spejle ud imod et manglende område, og kan være med til at aktivere energien i det område du mangler. Jeg har selv en krystal hængende i mit køkkenvindue, både fordi jeg har et område der ligger ude i haven. Men aller mest fordi jeg elsker når krystallen rammes af solens stråler og reflekterer alle krystallens farver rundt omkring i mit køkken. Det er også derfor jeg har flere smukke lamper med krystaller hængende i mit hjem. Har du ikke en masse naturligt sollys i området, så skab mere lys med lamper og stearinlys. Det anbefales, at man i de enkelte rum har hele 5-7 lyskilder, så hvis du ikke har det, er der endnu en god grund til at sætte mere lys op. Jeg har skrevet lidt om lamper Her

I morgen får du det niende og sidste baguaområde, der handler om rigdom og overflod. Det handler i virkeligheden om taknemmelighed, for alt det du allerede har og med troen på, at alle dine største skatte her i livet er dine personlige skatte og som i virkeligheden slet ikke kan købes for penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *