I yderste, højre hjørne af dit hjem ligger området for kærlighed og parforhold. Dette baguaområde handler om det kærlighedsforhold du har, både til dig selv og til andre. For det hænger unægtelig sammen, og kan efter min mening ikke skilles ad. Som  jeg også nævnte under området for visdom og selvindsigt, så afspejler den kærlighed du modtager fra andre mennesker altid den kærlighed du viser dig selv. Du er simpelthen nødt til at være i stand til at modtage kærlighed fra andre, men også fra dig selv.

imageFarverne der støtter området er rød, rosa, lyserøde nuancer samt hvid/creme. Billeder og fotos der forestiller dig og din partner, eller måske en du gerne vil tiltrække. Ting i par, som f.eks to lys, to røde roser eller andre symboler på kærlighed som to elskende, hjerter mm. Citater om kærlighed og romantik. Personlige ting, der minder dig om kærlighedsrelationerne i dit liv, f.eks bryllupsbillede, billeder fra romantiske ferier, gaver fra din elskede eller minder der illustrerer jeres kærlighed til hinanden.

Har du ikke de kærlighedsrelationer som du ønsker dig i dit liv, så lav evt. en kollage der illustrerer det kærlighedsforhold du ønsker dig, og hæng det op i området. Ofte kan vi have svært ved at finde det vi søger, hvis vi ikke først har gjort os klart hvad det helt præcist er vi ønsker os. Eller vi forstår aldrig helt hvorfor det altid er det forkerte vi ender med. Måske er det på tide at bryde mønstre som du gerne vil slippe. Ind imellem har vi altså en tendens til at lade os nøjes med noget mindre, enten fordi vi ikke er helt bevidste om hvad vi har brug for, eller fordi vi ikke mener vi har fortjent bedre. Det rette kærlighedsforhold skal nok komme i det øjeblik du er klar til at modtage det. Men det kærlighedsforhold du har til dig selv, det er du altså nødt til at passe og pleje hver eneste dag, ellers forsvinder det hurtigt i hverdagen. Tal altid pænt til dig selv, og behandel dig selv som du ønsker andre skal behandle dig.

Er der plads til kærligheden i dit liv ? Både ham du måske allerede har, eller ham du måske gerne vil have. Kvinder der tromler deres mænd ned med deres, “vi ved bedst mening”, giver måske ikke helt plads til den mand de i virkeligheden gerne vil have. Men vores samfund kræver at kvinder i dag er effektive, strukturerede, succesfulde og fokuserede. Det virker måske også rigtig fint på jobbet og når både børn og hjem skal koordineres. Men det er altså ikke lige de egenskaber der gør kvinder åbne og modtagende, hvilket er et must for at kunne tage imod kærligheden. Jeg tror på, at rigtig mange kvinder gerne vil have en stærk, omsorgsfuld og beskyttende mand. Men det kræver altså at han får lov. Det er skønt at kvinder har fået lov at blive hørt, få karriere og uafhængighed. Men de forskelle der er, af natur mellem de to køn, det er vel også det vi ofte tiltrækkes af hos hinanden. Så for at få den mand du drømmer om, er du nødt til at lade ham være mand. Det er trods alt mange mænds største ønske at kunne gøre deres kvinder glade. Til gengæld hader de når vi brokker os.

Når du arbejder med kærlighedsområdet, så husk din jordforbindelse. Husk at stå ved dig selv som den du er, med den styrke og kraft du besidder. Den skal ikke være afhængig af en skøn mand, et succesfuldt job og smukke børn. Det hjælper helt sikkert på sagen, men det skal være som den ekstra flødeskum på lagkagen. Som det der lille ekstra plus i dit liv. Området i morgen handler lidt mere om din helt personlige integritet, og det med at stå frem og vise hvem du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *