Jeg ved godt, at vi lever i et samfund, hvor vi taler rigtig meget om det perfekte hjem. Det perfekte liv, den perfekte mand og børn eller det perfekte job. Men hvad er det lige vi forventer af det perfekte. Hvis det er et hjem, hvor vi har alle de rette designermøbler, hvor det altid er smukt, rent og pænt, og det betyder langt mere, hvordan det ser ud, end hvordan det føles at være der, så er det måske i virkeligheden ikke helt så perfekt. Hvem kan holde ud, at være i et hjem, hvor der ikke er plads til lidt ridser i lakken. Hvis vi konstant skal skaffe penge til de rigtige møbler. Aldrig kan slappe af, fordi det altid skal være rent og pænt.

imageDit hjem skal være perfekt for dig. Det skal passe til dig, din familie og det liv i lever, de ting i elsker og det der betyder mest for jer. Det skal være det perfekte match til dig. Uden at du føler dig for fastlåst til at efterligne tendenser, modeluner og tidens trends. For uanset hvor skønne og fristende de smukke boligreportager ser ud. Så vil det aldrig føles lige så skønt at overføre til dit hjem, hvis det ikke samtidig passer til dig og din familie. Hvis det ikke matcher det liv i lever, og det der gør jer glade.

imageHvis i elsker lange gåture på stranden, skal du måske fylde vindueskarmen op med strandskaller, drivtømmer og sten i store glas. Elsker i naturen, så skab en grøn oase i et hjørne, med skønne grønne planter og rustikke træting. Nyder i at være i samme rum med hver jeres aktivitet, så skab små hjørner hvor man kan trække sig lidt tilbage, uden at være alene. Eller er i ofte mange samlet om det samme, så skab plads med mange siddepladser ved spise eller sofabordet.

imageLær at stole på din egen intuition, brug den gode fornemmelse i kroppen, og følelsen af velvære når du skal vælge ting til dit hjem. Det må gerne føles som om, du lidt småforelsket køber en kæmpe skat med hjem. Om det så er en lækker blød plaid, en ny vægfarve eller et kaffekrus du bare ville elske at nyde din morgenkaffe i hver morgen. Dit hjem må gerne være dit personlige skattekammer, ikke nødvendigvis fyldt med dyrt design og interiør. Men fyldt med ting der er værdifulde for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *