Den niende gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at rod og istykkerhed i dit hjem, hurtigt kan blive som et billede af dit liv. Alle de ting der er ødelagte i dit hjem bliver nemt et billede af et liv, hvor tingene er lidt forhutlede. Du får måske heller ikke lige smidt dit hullede tøj ud, og du kommer samlet set til at fremstå som om du knap nok har til smør på brødet. Den følelse kan nemt komme til at overskygge virkelighedens verden. For hvis vi konstant ser på alle vores egendele som ting der er gået i stykker eller hullede, så kan det være svært at få øje på den store rigdom i vores liv.

Rigdom opfattes ofte som en god og solid indkomst, og en bankbog med overskud. Men rigdom er også følelsen af at have nok. Det er alt det der bidrager med glæde i dit liv. Penge har i virkeligheden ikke den store værdi før i det øjeblik vi går ud og forvandler det til skønne oplevelser eller ting vi virkelig drømmer om. Det giver helt sikkert en tryghed at have, men i virkeligheden behøver skønne oplevelser med dem vi elsker og et hjem der nærer din sjæl ikke koste en bondegård. Det koster til gengæld at du investerer lidt tid, lidt opmærksomhed og lidt glæde i det, og i dig selv. Det koster, at du giver slip på alle de begrænsninger du føler der er i dit liv, og begynder at tro på, at det du har brug for, nok skal finde vejen til dig. Stop med at klamre dig til ting der ikke matcher det liv du ønsker at leve, og tro på, at selv du er i stand til at manifestere noget bedre.

Måske er vi ind imellem lidt for begrænsede af, at vi altid tror vi skal købe os til noget bedre. Syntes vi oven i købet ikke vi har råd til det, så klamrer vi os måske endnu mere fast til noget som vi egentlig ikke ønsker os. Om det så er det hullede tøj, møbler der er i stykker eller et forhold der for længst er dødt. Det vil altid forhindre dig i at komme videre til det sted du drømmer om at være, hvis du fortsætter med at holde fast. Giv slip på alt det der alligevel ikke gavner dig i dit liv længere, og tro på, at lige præcist det du har brug for, nok skal komme. Vi kan ikke gribe fast i alle de skønne ting der kommer forbi os på vores vej i livet, hvis vi allerede har hænderne fulde. Lidt træls, hvis det vi febrilsk holder fast i, i virkeligheden slet ikke er det vi går og drømmer om.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *