Hvornår føler du dig mest lykkelig, har mest overskud, slapper af, og hviler i dig selv? Hvordan lader du op i ferien?

Elsker du hotelstil med ens bordlamper, sengekappe og ny redt seng med rent sengetøj? Marokkansk marked, med duftende krydderrier, farvestrålende berbertæpper og dekoreret keramik? Badeferie med ungerne, med liggestole ved poolen, total afslapning uden noget på programmet og alt inklusivt ? Eller vandretur i de norske fjelde, tæt på naturen. I telt og med simple måltider omkring bålet?
Skab hotelstemningen i dit hjem. Søg inspiration på de hoteller du elsker mest, og find lige netop det, der kan gøre forskellen i dit eget hjem.
Gør dit hjem til en bid af Marokko, med et køkken fyldt med duftende krydderier og krydderurter og det du elsker mest fra de farvestrålende markeder.
Skab spastemning på badeværelset. Liggestole på terrassen og minipool på græsplænen, og giv dig selv fri til at slappe af med familien.
Nyd naturen ofte, lav udekøkken eller mad omkring lejerbål.

Skab luksus i din hverdag
Skab luksus i din hverdag


Find plads i din dagligdag til ganske små ting, i stedet med at nøjes med 14 dages ferie hver sommer. Når du giver dig selv det du elsker mest, så vokser du. Det nærer din sjæl og fylder dig op med energi. Hvorfor nøjes med 14 dages luksus, hvis du kan skabe bare en lille smule luksus i dit liv hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *