Skal du skabe forandring i dit hjem ? Jeg har skrevet rigtig meget om, hvordan du kan skabe forandring i dit hjem. Trænger du til fornyet energi i dit hjem, savner du noget bestemt i dit liv, går du med bestemte problemstillinger du har svært ved at slippe, eller trænger du bare til mere sjæl eller stemning i dit hjem, så er der bestemt også en rigtig god mulighed for at hjælpe dig selv lidt på vej. Men jeg er også nødt til at sige: If it ain’t broke, don’t fix it.

imageNår man begynder at skabe bedre energi i sit hjem, sætter man også gang i en energi, der måske har været blokeret af rod, døde områder eller for mange ting på samme sted. Det vil altid være et spørgsmål om balance i hver enkelte situation,  og om at få glæde af den energi der allerede er eksisterende i universet. Du kan som sådan ikke gøre noget forkert. Du kan enten forbedre energien hvis den er blokeret, eller du kan i værste fald få skabt forhindringer der gør, at energien ikke kan flyde frit, fx ved for mange ting klemt sammen på for lidt plads.

Jeg hørte på et tidspunkt om en kvinde, der i forbindelse med et forsøg på at skabe forandringer i sit hjem, var begyndt at rive vægge ned, og skabe virkelig store forandringer. Hvilket resulterede i, at hun pludselig mistede klienter ifm sit arbejde. Hun gik i virkeligheden med en drøm om at starte noget helt nyt op, men var slet ikke kommet så langt med projektet, som til at stoppe med hendes nuværende erhverv. Men hun havde ifm de kraftige ændringer i hendes hjem, sat en proces igang hun slet ikke var klar til. Hun havde sat gang i et område af hendes liv, hvor hun egentlig var udemærket tilfreds som situationen var, lige nu, men med forandringer i dit hjem skaber du også forandringer i dit liv.

Så skab gerne forandringer i dit hjem, der hvor du føler indretningen ikke fungerer. Hvis du ikke sover godt om natten, hvis du ikke føler dig glad ved gensynet med dit indgangsparti eller ikke kan komme omkring for rod og alt for mange ting. Men hvis det føles godt som det er, hvis du føler dig tilpas, har det godt og glædes over dit hjem, så skal du ikke begynde at fikse det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *