Føles det ofte, som om du går mod strømmen, i modvind, hvor det virker som om du træder to skridt tilbage, hver gang du træder et skridt fremad ? Eller følger du strømmen, det naturlige flow, den vej vinden blæser, hvor det næsten kan føles som om, du bliver båret et ekstra skridt fremad af usynlige hænder, hver gang du træder et skridt frem ? Dette skal ikke ses som det samme, som at gøre som alle andre, gøre det der virker nemmest eller det der ligesom usagt forventes af dig. Du kan stadig godt handle ud fra dine egne ønsker og drømme. Men at handle i overensstemmelse med den du er, det der falder dig let, og er dit naturlige talent her i livet, det vil oftest føles langt nemmere, end at forsøge at gøre noget der overhovedet ikke falder dig naturligt.

imageJeg havde, i min tid i folkeskolen på et tidspunkt den mest vilde, strittende høstak til hår. Mit hår er af natur meget fint, der stritter og filtrer når det har lyst, og et forsøg på at tæmme det, kan næsten sammenlignes med det umulige. Derfor kunne det også have forårsaget utallige konflikter med mig selv, hvis jeg havde forsøgt at tæmme det. I stedet gjorde jeg det modsatte. Det fik lov at leve sit helt eget liv, og mere til, og jeg lignede til tider en der lige var væltet ud af sengen. Men jeg gik med, i stedet for imod, og det gjorde en kæmpe forskel. På trods af det meget moderne glatte look, har jeg aldrig ejet et glattejern, jeg har for længst lært at elske det jeg har.

Erkend den du er, med dine unikke talenter, egenskaber og færdigheder, det du har fået med dig, af gaver til dette liv. Vi kan alle udvikle nye, blive bedre, og lære ting vi aldrig havde turde håbe på. Men den tilgang du har til tingene. Den måde du griber tingene an på, den bør afspejle den du er og dine talenter, derved kommer du længst, og når i mål.

Du får måske svært ved at skabe det skønne minimalistiske hjem som du beundrer så meget hos naboen, hvis du elsker at finde loppefund og samler på forskellige dimser. Du syntes veninden ser død smart ud i sit stramme suit, men elsker dine blomstrede bohemebukser over alt. Og du elsker restaurantbesøg med gourmetmad og drømmer om at servere det for dine gæster, men hader at stå i køkkenet og er meget bedre til at underholde dine gæster.

Brug din energi og dine resourcer på det du er bedst til. Ofte viser det sig, at det vi elsker aller mest i verden, det vi er aller bedst til og der hvor vores sande talent ligger. Det er også det der gør os aller mest lykkelige. Det er det der ligger vores sjæl aller nærmest, og så snart du begynder at give mere næring til de ting din sjæl elsker. Så vil din glæde tiltrække mere glæde og din energi tiltrække mere energi. Som et par trygge hænder, der næsten på magisk vis vil hjælpe dig fremad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *