Jeg står med en buket halvvisne roser. Farven er stadig smuk violet som jeg elsker højt, men bladene er begyndt at visne. Vejen til skraldespanden, jeg overvejer lige, skal, skal ikke ?

imageNu er det sjældent buketten med halvvisne roser der giver så meget modstand og sved på panden. Men var det nu bedstes gamle lænestol, som du har arvet, men som du egentlig ikke ser spor glæde og skønhed i længere. Eller det møbel du købte for to år siden, men som du egentlig har mest lyst til at skille dig af med igen, fordi den overhovedet ikke gør noget godt for dit hjem eller dig længere, ja så bliver vejen måske lidt sværere. Vi kan have så uendelig svært ved at skille os af med vores ting. Ting som vi egentlig godt ved, dybest set ikke giver os nogen glæde længere. Ting som vi er færdige med og som ikke længere støtter os i det liv vi ønsker at leve.

Det er egentlig ganske enkelt. Alt hvad du omgiver dig med i dit hjem, det er det du identificerer dig med, og det er det der påvirker dig, hver eneste dag, og er afgørende for hvordan du har det. Så bliver du gladere og mere lykkelig af at beholde bedstemors gamle lænestol, hvis du i stedet kunne skabe mere plads i dit hjem ? Eller blive mere motiveret til at spare op til den lækre lænestol du i virkeligheden har drømt om de sidste 5 år ?

Det er bare så uendelig svært at give slip på noget velkendt, noget trygt og godt. Vi aner jo ikke hvad vi får i stedet for, hvis vi overhovedet får noget andet. Men vi må og skal give slip, vi skal turde springe ud i det ukendte, turde tage chancen. Det vil være uendelig svært at skabe plads til noget nyt i dit liv, hvis du aldrig tør give slip på noget af det du allerede har. Hvis du altid holder fast i det trygge og velkendte, så er der ofte lukket og låst. Ved at skabe plads og give slip, åbner du op. Det er ok at have et emty space indtil noget nyt dukker op, eller kvitte jobbet du hader, før du har noget nyt på hånden. Hvis alle de der intetsigende ting, eller det ligegyldige job bliver ved med at optage vores space, så kan det være uendelig svært at finde frem til det du i virkeligheden ønsker dig.

I forhold til kærlighed og parforhold, er der ofte singler der desparat ønsker at finde en partner. Med ved spørgsmålet om der så er plads til denne Mr. Right, hvis han pludselig stod og ringede på døren i morgen, er det ikke altid de har tænkt nærmere over dette. Er der plads  til ham i hjemmet, et sted han kan sove, have sit tøj i skabet og barbergrej på badeværelset. Hvis du inderst inde ikke er mentalt klar til at give ham plads i dit hjem, fysisk plads i dit hjem og lade ham fylde men hans personlige ting fra hans rygsæk. Så er det måske i virkeligheden ikke så mærkeligt at han ikke kommer forbi og ringer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *