I sidste uge var jeg ude for at købe en ny boxmadras til vores ungdomsafdeling i huset. Den forrige havde mistet livet, og hvis ikke de unge mennesker skulle ende med rygskader, var en ny investering absolut nødvendig.

Som altid, tog jeg lige en lille runde, for lige at se hvad der var sket på markedet siden sidst. Aldrig har jeg set så mange skønne farver og materialer, en kæmpe ændring i møbler og interiør. Skønne bløde textiler på både sofaer, lænestole og puder. Skønne mørkegrønne, aqua, blå og gule farver. Ikke stærke farver, men harmoniske farver, der var så smukke, at jeg kunne have puttet dem alle i mit hjem, uden at dø af stress efter en uge. Det har jeg aldrig oplevet før.

Jeg fik faktisk helt lyst til at skifte vores traditionelle sorte lædersofa ud med sådan en skøn aqua farvet sofa i det blødeste velouragtige stof. Desværre ved jeg også, at jeg ville føle mig alt for begrænset af farven, hvis den skulle bo hos mig de næste 10 år. Men den skønne, bløde fornemmelse hver gang jeg skulle sætte mig, fantastisk.

Vi har i mange år indrettet vores bolig med meget kolde overflader. Flere og flere lægger klinker på alle deres gulve. Vi pudser vægge, sætter gips på loftet, og har hverken behov for vindueskarme eller lister ved loftet. Uanset hvor smukt og praktisk det kan være med lyse og minimalistiske hjem, så kræver det altså, efter min mening, en del textiler, grønne planter og rustikke møbler at undgå lighed med sådan et sterilt slagterhus hvor alt skal kunne tåle at vaskes af med skrap rengøringsprodukter og spules efter med vand.

Jeg elsker en bolig med sjæl og masser af god stemning. Skønne bløde textiler, smukke farver og personlighed. Og jeg byder de bløde textiler og smukke harmoniske farver velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *