Er det tid til forandring i dit liv ? Føler du dig ofte fastlåst, mangler energi eller render du rundt og stresser over gøremål, hvorefter du undrende spørger dig selv hvorfor ? Når vi lever vores liv, vores dagligdag med job, familie og diverse gøremål, så oplever vi også ind imellem øjeblikke, hvor vi kan undre os over, hvorfor vi gør det. Ikke hele vores liv, men enkelte ting, der i øjeblikket kan virke ekstrem vigtige, men bagefter, når vi fuldstændig udmattede, stressede eller i dårligt humør irriterer os over, hvorfor vi ikke har brugt tiden anderledes.

I livets travlhed, kan vi ofte komme til at sætte os selv på autopilot. Vi ved at vi skal køre med min. 100 km/timen, for ikke at komme bagud med alt det vi skal nå, så den nemmeste måde ikke at komme bagud, kan være at sætte på auto. Men vi glemmer bare at standse op, kigge til siderne, eller justere farten i forhold til omgivelserne. Livet forandrer sig, vi forandrer os og vores omgivelser forandrer sig. Hvis vi ikke giver os tid til at tilpasse os tiden, vores omgivelser, og vigtigst af alt os selv. Så står vi måske pludselig en dag med os selv et sted i livet, hvor vi slet ikke kan finde os selv.

Er det tid til forandring i dit liv?
Er det tid til forandring i dit liv?

Hvornår har du sidst haft en stille og rolig stund, bare for dig selv, hvor du har spurgt dig selv om du befinder din lige der hvor du ønsker. Problemet er i virkeligheden, at hvis vi aldrig standser op, og mærker efter, hvad der er vigtigst i livet. Ikke for familien, chefen eller samfundets normer, men for dig. Så kommer du aldrig til at kunne mærke om det føles rigtigt eller forkert. Hvis vi konstant kører på auto i forhold til andre og os selv, så kan vi ikke mærke noget som helst. Vi glemmer de ting der virkelig nærer vores sjæl, giver følelsen af glæde, og måske også frygten for sorg og at vi måske i sidste ende mærker hvor ondt det kan gøre indeni. Alt for høje krav til os selv om at alt skal være perfekt, er ofte vores største forhindring.

Start forfra, sæt ord på din tid. Hvad bruger du den egentlig til? Og hvad ville du elske at have mere tid til. Er det et langt karbad, et par timer med en god bog, eller en kop kaffe med en kær veninde. Så find tid til det i dit liv, bare lidt. Brug lidt mindre tid med pc, tv eller sociale medier. Eller forsøg at slække lidt på de idealer du har sat op for dig selv, som du ikke behøver mere i dit liv. Hvad er vigtigst for dig, hvad gør dig mest glad? Mere glad end at sortere familiens sure sokker, et hjem uden rod eller hele dagen i køkkenet inden familiemiddagen. Bare 30 min med ren selvforkælelse, i karbad med duftende skum og levende lys, pakket ind i puder og tæpper med en god bog og din ynglingsdrik, eller en gåtur i skoven, ved vandet eller siddende på en bænk med en smuk udsigt.

Er det tid til forandring i dit liv ? Ønsker du mere glæde, energi og overskud ? Så start med dig selv, forkæl dig selv, vær god ved dig selv, og giv dig selv det du går og længes efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *