Det kommer formentlig ikke som den store overraskelse, men mit liv har altså været præget af en del uro på det sidste. Omkring tre uger før jeg fik min lejlighed ringede jeg til boligforeningen for at forhøre mig om en bolig jeg havde sagt ja til, godt nok ret langt nede på ventelisten. Jeg fik også at vide, at jeg ikke havde fået det ønskede rækkehus, og der kunne gå flere år før der igen var en der blev ledig. Derfor besluttede jeg mig for at kontakte det andet boligselskab jeg stod på venteliste hos. Jeg trak i alle tænkelige tråde jeg kunne komme i tanke om, og allerede dagen efter, lå der ikke mindre end fire tilbud i min indbakke. Så jeg brugte min påskeferie på at kigge på de mulige lejeboliger, jeg kiggede på små rækkehuse, og vidste, at jeg måtte træffe et valg.

imageAllerede i påsken begyndte jeg at pakke. Flere af boligerne var allerede til indflytning midt i april, og selv om det gav en del diskutioner med mig selv om, at jeg burde droppe ideen om et rækkehus, i hvert fald i første omgang. Så havde jeg nok inderst inde allerede truffet beslutningen. Jeg sagde nemlig ja tak til den ene lejlighed tre dage efter. Skrev kontrakten under dagen efter, og begyndte så ellers for alvor at få pakket. Ordnet alle tænkelige praktiske ting, og fik anskaffet alt det jeg ville komme til at mangle når jeg flyttede.

Hvis du har læst mine tidligere indlæg om rod, så ved du formentlig også hvad det kan sætte i gang af energier, når man begynder at rydde op. Prøv så at forestille dig hvad der sker, når du i løbet af fjorten dage pludselig laver om på stort set alt. Fjerner alle dine ting, roder konstant i hele pakkeprocessen, for ikke at tale om hele den indre proces der helt automatisk sker samtidig. Jeg glemte helt at spise, glemte at gå i seng i ordentlig tid, jeg glemte helt mig selv, fordi jeg var så koncentreret om at få styr på alt omkring mig.

Heldigvis, så landede jeg helt automatisk af mig selv igen. Da alle opgaver var klaret, og alle kasser var pakket. Jeg kunne jo ikke flytte før lejligheden var klar, så de sidste dage kunne jeg bare koncentrere mig om at finde mig selv, igen. Uanset hvor dumt det er, ikke at tilgodese egne behov først, så resulterede alt dette i, at jeg kom videre på den bedst tænkelige måde. Der var absolut ingen stress, alt var klaret, og der var ikke lige et opkald der skulle klares, ting jeg lige skulle have fat i, eller andet. Jeg kunne koncentrere mig 100 % om at finde mig til rette på mit nye sted. Jeg vidste lige præcis hvad der var i hver eneste kasse og hvilke jeg havde brug for at pakke ud først. Og gudskelov for at jeg de sidste tre måneder har spist det sundeste mad ever, nogle rigtig gode kosttilskud og måske aller vigtigst af alt, elsket mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *