Jeg troede egentlig jeg havde styr på alt, jeg havde pakket alle mine ting ned på smukkeste og mest praktiske vis. Jeg havde klaret alt papirarbejde med kommunen, forsikring, banken og internet, tv og licens. Jeg havde forberedt alt hvad jeg overhovedet kunne, og havde de skønneste hjælpere til at flytte mine ting og passe junior. Alligevel knækkede filmen total da jeg stod i min lejlighed, med alle mine ting omkring mig.

Der var overhovedet ikke plads til min skænk i gangen, eller mit gamle, smukke chatol, uanset hvor jeg placerede den. Alle mine ting stod i kasser, hulter til bulter, proppet ind i det ekstra værelse, og alt det der hurtigt kunne sættes i skuffer og skabe, stod selvfølgelig aller bagerst og aller nederst.

imageMit meget beskedne lille TV, som var indkøbt specielt til at passe på en bærende stolpe midt i stuen, efter jeg naturligvis havde tjekket muligheden med viceværten, den kunne overhovedet ikke sættes op. Det lykkedes at skrue en skrue i beslaget, og så var det slut. Boret blev mere kort end det andet hul blev dybt, og det var helt umuligt at komme videre. De fleste andre vægge var lige sådan. For ikke at tale om loftet, der fuldstændig ulogisk var udstyret med varmerør. Viceværten havde forsikret mig om, at det blot var at skrue max op for varmen, så var det nemt at undgå, men det var ikke lige helt så enkelt da det kom til stykket.

Det jeg troede bare ville kunne klares på ingen tid, det kom til at tage en evighed. Efter fem dage lykkedes det endeligt at få lånt måleudstyr der kunne vise rørene i loftet, og den første lampe kom endelig op. Lidt efter lidt kom de første ting op på væggene. Men det var ganske ulideligt. Jeg hader rod, og det kan ind imellem føles som om jeg slet ikke kan tænke klart med alt det rod omkring mig.

Måske handlede det i virkeligheden mere om alle de skønne projekter jeg var klar til at komme i gang med. Men som jeg måtte udskyde indtil jeg var kommet ordentligt på plads. Pludselig slog det mig også, at jeg trods alt havde været knap ni år om at arbejde mig frem til de perfekte omgivelser i mit tidligere hjem, så måske min tidsplan var en smule urealistisk. Men frygtelig frustrerende, når man nu endelig havde et ret klart billede af hvad der skulle til. Som altid, så hjælper det altså næsten på enhver fastlåst eller frustrerende situation at tage støvkluden i brug. Så dagen i går blev brugt på at støvsuge, pudse vinduer og lidt oprydning her og der. Det var næsten som om alle frustrationer og hjemløse ting hoppede på plads, helt af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *