Jeg skriver egentlig bare for at ønske dig en rigtig god uge. Jeg har taget en velfortjent uges ferie, ovenpå flytningen. Jeg er naturligvis tilbage igen om en uge. Med masser af ny energi, og forhåbentlig lidt mere overskud. For helt ærligt, det har været ren tortur med alt den flytning. Ikke at det ikke har været spændende og skønt at indrette et helt nyt hjem. Men jeg trives så dårligt i rod, og det er nok de færreste der lige klarer en flytning på et par dage. Jeg gør i hvert fald ikke.

imageJeg syntes jeg har flyttet rundt på kasser og rod konstant, pakket ud og sat på plads. For ind imellem at flytte rundt på det samme igen, bare en dag eller to efter. Jeg kan desværre ikke bare sætte mine ting op, og så lade det stå, hvis det ikke føles rigtigt. Jeg kan ret hurtigt fornemme, hvis der er noget der ikke lige duer. På den anden side, så er det lige præcis også det der gør, at mit hjem det føltes så rart for mig at være i. At det nærer min sjæl og fylder mig op med energi hver eneste dag, når altså bare ikke det roder alt for meget. Men det der med at kunne mærke sit hjem langt ind under huden, det gør altså ind imellem også processen lidt mere besværlig, i hvert fald lige indtil man knækker koden.

Et nyt hjem skal også mærkes, det skal lige have tid til at fortælle sin historie. For bare fordi man syntes at tingene skal stå på en bestemt måde, så er det ikke altid tilfældet når det kommer til stykket. Det er altså der Feng Shui er aldeles genialt, for er man fuldstændig håbløs i tvivl, så er der altid en skøn værktøjskasse der følger med, som man kan tage frem som kan hjælpe en lidt på vej. Men det kommer jeg altså ind på senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *