Så er jeg tilbage igen, efter ferien. En hel uges ferie på Rhodos, med hele familien, og med både regn, torden og solskind. Vi har også slappet at, hygget os og lavet ingenting. Det er vist det, det handler om, når man holder ferie med både bedsteforældre og alle vores samlede fem børn.

Selv om det altid er rart at komme lidt væk hjemmefra. Holde fri fra jobbet, de daglige pligter og de ind imellem lidt trivielle hverdagsprojekter, så sker der også altid noget meget magisk når jeg holder ferie. Det hedder inspiration, og det sker, uanset hvor i verden jeg kommer hen, uden at jeg behøver gøre noget som helst for at få det til at ske. Specielt hoteller er ret gode til den der effektfulde indretning, som kæmpe store lamper i loftet, lækre loungemiljøer og en stemning der opfordrer til at slå sig ned. Det er vel det der skal sælge varen. Jo flere glade mennesker der sidder og hygger sig i det øjeblik man træder ind af døren, og jo mere man bliver imponeret i det øjeblik man kommer ind, jo flere billetter tror jeg på man sælger.

imageIndrømmet, det er ikke altid man ville kunne holde til at bo der hver eneste dag, med det der nu er præsenteret. Men der kan være flere ganske skønne indretningsdetaljer at hive med hjem som inspiration. Selv om jeg ikke bor med høje, hvidkalkede vægge og temperaturer som på de græske øer, så drømte jeg straks om denne lille gårdhave med marokkanske fliser, oliventræer og den skønneste vandfontæne. Samt den skønne kombination af de forskellige materialer og mønstre.

imageFlere steder indendørs, var der i øvrigt lavet skønne områder med sofaer, mønstrede puder, grønne palmer i flettede kurve, og store lamper i bambus. Enkelt, og med et skønt miks af få, men meget velvalgte materialer. Farverne sort, hvid og beige, enkelte steder en støvet blå/grøn farve på væggen, lyst træ, grønne planter og lidt hamret sølv. En virkelig smuk og velvalgt kombination man aldrig går helt forkert i byen med. Lækre detaljer som kvaster, frynser, pomponer og mønstre på puderne, lækre, store planter og en lampe der kan ses, så gør de små, men velvalgte detaljer at det ikke kommer til at fremstå som kedeligt. Jeg lurede på et tidspunkt lidt nærmere på puderne, og fandt ud af, at de var købt i h&m, så det behøver altså ikke nødvendigvis koste en formue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *