Den femte vej er også den sidste vej i denne omgang. Der findes med garanti andre skønne veje til at finde lidt mere af dig selv. Men her har du i hvert fald fået nogle forslag der ikke kræver, at du skal ud og investere en formue i nyt grej eller terapitimer.

Det handler ganske enkelt om dit energiniveau, andre kalder det energifrekvens. Men det skal ses som en betegnelse for den mængde energi du formår at producere. Det handler egentlig ikke så meget om hvor mange timer du kan banke igennem med på jobbet uden at gå død, eller helt tornadolignende klare alt der hjemme, på samme tid. Det handler om den samlede tilstand du føler indeni. Et menneske der har det godt med sig selv , som trives og udstråler glæde vil som regel også have et højt energiniveau. Det er ofte også dem der ikke konstant går og er utilfredse og brokker sig over hvad alle andre gør, men hviler i sig selv og har overskud til at andre gør som de nu har lyst til, uden at brygge en helt novelle ud af det.

For at være i stand til dette, er det simpelthen strengt nødvendigt at man fylder sin egen beholder op. Gøre de ting man elsker, for sin egen skyld. Indtage en føde der giver en energi, og ikke kun indtager tomme kalorier. Det hjælper også ret meget at få sin søvn når det er mørkt, og gerne de timer der er behov for. Komme ud i naturen og få masser af sollys. Der er lavet så mange projekter efterhånden, med sindslidende, der ved at have dagligt arbejde ude i naturen opnår fantastiske resultater, så tag overhovedet ikke fejl af hvilken magi der findes derude. Vi har altså stadig vores genetiske arvemateriale med os i bagagen der stammer helt tilbage fra dengang vi levede frit i naturen. Det er næppe tilfældigt at vi risikerer at blive syge uden sollys, uden vores søvn om natten eller uden de vitaminer og mineraler der findes i vores naturlige og ubearbejdede fødevarer.

At skønhed kommer indefra er næppe helt løgn. Tænk bare på hvordan det føles at være i et selvskab med folk der udstråler den der fantastiske energi. Det er med garanti dem man husker som de skønneste personer fra festen når man kommer hjem, med mindre man altså selv ligger der nede under bundlinien, og syntes de er død irriterende. Det handler om alt det der er inde i dig lige nu. Det skal føles rart der inde, det må gerne være fyldt med glæde, passion, liv og lyst til alle de skønne ting der ligger og venter på dig lige nu. Hvis følelsen er en anden, så må du altså putte noget godt der ind før det kan ændre sig. Måske kan det hjælpe dig lidt at prøve at forestille dig, at du er vanvittig forelsket til op over begge ører. Denne gang skal du bare ikke forsøge at tænde en partner, men dig selv. Hvad skal der til, for at alle dine sanser vækkes til live. Det ultimative, der ville vække din passion og feje benene væk under dig, det er det du skal have fat i. Din ynglingsmusik, som du simpelthen ikke kan lade være med at danse eller synge med på, de mænd/kvinder du tænder på, skønne film der gør indtryk på dig, eller skønne farver eller former. Hvad mangler du i dit liv og i din hverdag ? Det kunne måske være alenetid, at gøre det du har lyst til, eller begynde at tale pænt til dig selv. Tag en stille pause, helt alene, uden andet end dig selv. En gåtur, eller en tur i skoven eller ved havet, og forsøg at lade din krop og dit indre fortælle dig hvad det er du mangler, for at du igen kan få et højt energiniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *