Jeg håber du fik glæde af sidste uges mulige veje til at finde lidt mere kærlighed til dig selv, og måske oven i købet fandt lidt mere af dig selv. Jeg arbejder meget bevidst med det hele i mit liv, hele tiden. Det er nemlig ofte sådan, at vores klædeskab, vores soveværelse, vores rod,  det vi investerer i os selv i hverdagen, og alt det vi går og siger til os selv hver eneste dag, det viser et meget præcist billede af vores liv. Men det behøver bestemt ikke være negativt, det giver nemlig samtidig mulighed for at vi kan udvikle os som mennesker.

imageMan kan jo spørge sig selv, hvad der kom først, hønen eller ægget. Glemmer vi at fylde vores liv med det aller bedste vi har fortjent fordi vi syntes dårligt om os selv, eller syntes vi dårligt om os selv og syntes derfor ikke vi har fortjent det aller bedste ? Svaret er egentlig lidt underordnet. For i det øjeblik vi begynder at blive mere bevidste omkring det og ændrer vores handlinger, om det så er de ord vi siger, de ting vi gør, vores kost eller det vi omgiver os med, så vil det langsomt sprede sig som ringe i vandet.

Det er derfor jeg syntes det er så fantastisk at skabe smukke og nærende hjem for sjælen. I det øjeblik du har fået øjnene op for hvilken magi der opstår i dit hjem og i dine omgivelser, så kan du simpelthen ikke få dig selv til at lukke mere såkaldt lort ind. I det øjeblik du opdager hvor skønt det føles at prioritere dig selv, så lader du dig ikke længere længere nøjes med mindre end det bedste osv. Det gælder simpelthen intet mindre end alt i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *