Hjem for sjælen handler om dig. Det handler om dit forhold til dig selv. Vi kan skabe mange vidunderlige forandringer ved at skabe et hjem for sjælen, med i sidste ende handler det om dig, og det forhold du har til dig selv.

Vores hjem er et meget godt billede af hvordan vi har det. Når vi i perioder føler os energiløse og har svært ved at få tingene gjort, ser vi ofte også resultatet i vores hjem, men også i vores eget spejlbillede. Vi ser trætte ud, mangler  måske energi på grund af for dårlig kost, og vi forsøger ofte at indhente alt det vi føler vi er bagud, ved at tage tiden fra vores normale søvnperiode. Problemet er bare, at lige præcis i disse tider har vi endnu mere brug for at passe på os selv. Brug for endnu mere søvn for at kroppen kan regenerere og holde os sunde og raske. Brug for endnu flere vitaminer til at nære kroppen, og brug for at se endnu bedre ud, så vi ikke falde for selvkritik og dårligt selvværd. For  ligner du en hængt kat, tager et par kilo på efter den usunde mad, eller hiver det forvaskede, kedelige tøj i skabet fordi du ikke orker andet. Så bliver det hele bare mere trist og gråt, og det virker måske nemmere at give op og lade stå til.

Det handler om dig
Det handler om dig

Selv om det så er det eneste du gør, så gør et eller andet for at holde fast i dig selv. Spis en enkelt super sund ting, gør en enkelt god ting for din krop, eller få brugt din smukke top du måske gemmer til specielle lejligheder. Det er nu du har brug for det, aller mest. Du vil med garanti få en lidt skønnere dag i pallietter eller med sløjfe i håret, end i den forvaskede grå T-shirt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *