Det perfekte hjem
Det perfekte hjem

Mange drømmer om at skabe det perfekte hjem, men hvad er det?
Når vi ser de smukke boligreportager, med smukke, harmoniske og ofte meget stylede rum i magasiner, ser det ofte meget perfekt ud. Men hvis vi i vores liv befinder os et sted, hvor vores bolig er rodet, kaotisk og uoverskueligt, virker det næsten umuligt at skabe noget, der bare minder en lille smule om de lækre hjem vi drømmer om.

At skabe et skønt hjem hvor du trives og har det godt, et hjem for din sjæl, skal derfor også ses i forhold til det hjem du befinder dig i netop nu. Der hvor du er i dit liv lige nu, til den person du er, og det liv du ønsker at leve. Vi bliver udmattede, bare ved tanken om det smukke hjem vi ønsker, hvis målet er et “perfekt” hjem, og vi lige nu befinder os i rod og kaos. Jo mere rod og ligegyldige ting vi omgiver os med i vores hjem, jo større mulighed er der også for at skabe plads til noget bedre, ved at begynde at gøre noget ved det.

Det “perfekte” hjem skaber du ikke ved at kopiere magazinernes smukke boliger, men ved at tage stilling til de ting du allerede har. Måske drømmer du om en lækker ny lampe, ny sofa eller en smuk farve på væggen. Men det nytter ingenting hvis du stadig omgiver dig med de samme ligegyldige ting der tager din energi. Der er altid en grund til, at vores hjem ser ud som det gør. Vi har haft travlt på jobbet, været syge eller har små børn der tager meget af vores tid. Så start der hvor du er, og skab små overskuelige forandringer der hvor du føler du trænger mest. Det kan være oprydning i køleskab og køkkenskabe for at skabe plads til en sundere hverdag. Oprydning i klædeskabet eller skønhedsprodukter på badeværelset for at pleje dig selv og derved få større velvære. Eller bare starte med håndtasken, tegnebogen eller en tilfældig skuffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *