Vi elsker vores børn, vores mand og vores familie. Og vi vil ofte gøre uendelig meget for at de skal have det godt. Men husker du at elske dig selv?

Tiden til os selv kommer ofte først, når alle andre ting er klaret. Hvor ofte har du feks bedt familien om at snuppe en rugbrød til aften, fordi du i stedet for indkøb og madlavning havde brug for en time for dig selv. Sendt ungerne af sted i snavset tøj, fordi du i stedet for at ordne vasketøj havde mere brug for en cafetur. Eller når vi endelig har lidt tid til overs, så har vi 1000 ting på vores to do lister, der i forhold til vores egne forventninger absolut ikke kan vente. Jeg vil bestemt ikke opfordre til underernærede og beskidte børn. Men ofte sker der det, at den tid vi så skal være rigtig gode ved os selv, den finder vi aldrig rigtig tid til. Vi ender nemt som småstressede, utilfredse og ukærlige. Føler os uelsket, fordi vi ikke giver os selv den kærlige omsorg, vi har brug for, og som kun vi selv kan mærke hvad er. Når vi ikke føler os elsket, så er det ofte de nærmeste der står for skud.

Husker du at elske dig selv?
Husker du at elske dig selv?

Størst af alt er kærligheden, og du rummer en uendelig mængde kærlighed, så vær gavmild med den. Først og fremmest til dig selv. Udstråler du kærlighed, vil du også tiltrække mere kærlighed i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *