Hvis jeg bad dig om at beskrive dig selv, hvad ville der så stå? Hvordan ser du dig selv? Er beskrivelsen fyldt med negative ord, eller bruger du kun smukke rosende ord om dig selv? Hvor mange af ordene er i sidste ende dine egne, og hvor mange er ord du har hørt andre sige om dig, taget dem til dig, og troet på, at det var sådan du var. Hvordan ser du dig selv?

Det kan ofte være en god ide at stille lidt skarpt, og sortere lidt i de ord vi ofte siger om os selv. Har vi feks overvægt af negative ord, så vil det også være med til at bremse os. Vi mister hurtigt troen på os selv, hvis vi tilstrækkelig mange gange har hørt, at det kan vi ikke. Jeg tror på, at vi kan uendelig meget mere end vi selv tror på. Og det første skridt til at nå der hen, er at tro på vi kan. Bare det, at du bliver lidt mere opmærksom, når stemmerne dukker op i dit hoved, er nok til at skabe en forandring.

Hvordan ser du dig selv?
Hvordan ser du dig selv?

Så frem med alle de smukke rosende ord. Vi er alle smukke, vidunderlige skabninger på denne jord, og vi rummer alle skønhed, unikke kvaliteter og er i stand til at skabe magi, hvis bare vi tror på det.

Hænger du fast og har svært ved at slippe. Så prøv at kigge dig omkring i dine omgivelser, inde i dig, og på hele din opvækst. Der vil altid være et eller andet unikt som du har skabt, noget der giver dig særlig stor glæde.

Den modige version er at bede dine nærmeste om at beskrive dig, godt som skidt. Vi har ofte nogle ting vi gerne vil huskes for, men vær indstillet på, at det ikke altid helt forholder sig som vi ønsker. Hvis du slider og slæber i hjemmet for at holde det rent og pænt, og gerne vil have familien sætter pris på det. Så nytter det ikke noget, du render rundt som en stresset, småkommanderende rappenskralde for at få gjort mest muligt. For så er det helt sikkert det de husker dig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *