Løft dit indgangsparti, det behøver ikke tage mere end 10 min. Jeg elsker selv at blive modtaget af et smukt indgangsparti når jeg kommer hjem. Det gør mig glad, løfter mit humør og energien, selv efter en travl arbejdsdag. Det behøver faktisk ikke at tage mere end 10 minutter for dig, at løfte dit indgangsparti til noget der gør dig glad.

Efter en uges ferie hjemmefra, så mit en smule forsømt ud. Men det tog faktisk ikke mere end 10 minutter at skabe nyt liv i området, så hvorfor ikke bare gøre det. Tænk på, hvor lang tid jeg ville bruge på at irritere mig over synet, hvis jeg ikke havde gjort noget.

Nye planter, et nyt lys, en hurtig tur med kosten og ikke mindst, en frisk blomst fra haven.

Tænk på alt den tid vi ofte bruger på at irritere os over småting vi ikke har fået gjort. Hvis det alligevel tager under 10 min, så sparer vi hurtigt tid på at irritere os og kan i stedet bruge tiden på at være glade.

Løft dit indgangsparti, før
Løft dit indgangsparti, før

 

Løft dit indgangsparti, efter
Løft dit indgangsparti, efter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *