Føler du dig velkommen hjem, når du kommer hjem? Føler du dig glad ved gensynet med dit indgangsparti, eller bliver du mødt af en vissen plante, eller ingenting?

Sommeren har været blæsende, kold og våd, og jeg tror aldrig jeg har hørt så mange sige, at de ikke engang har plantet blomster i deres udendørskrukker på grund af det dårlige vejr. Men hvis vi nu går rund, lidt småirriterede på grund af de manglende varme sommertemperaturer. Hvorfor er det så lige, vi oven i købet skal snyde os selv for den glæde det er, at komme hjem til smukke blomstrende krukker ved døren.

Det syn der møder os som det første, ved vores hjem, vores hoveddør og indgangsparti. Det vil også være den stemning vi oplever ved gensynet med vores hjem, feks efter en lang arbejdsdag. Er det intetsigende, rodet eller livløst, så bliver det også nemt den måde vi modtager vores hjem på, og det vi tager med ind. Blomster skaber liv, dine ynglingsfarver gør dig glad, og skønne dufte løfter humøret. Så tænk på, hvad der bare ville gøre dig glad at se på, hver eneste gang du kommer hjem, og sæt det ved dit indgangsparti.

Føler du dig velkommen hjem ?
Føler du dig velkommen hjem ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *