Hjem for sjælen handler om dit hjem, men det handler også rigtig meget om dig. Vi påvirkes af vores omgivelser, måske endda mere end vi måske lige registrerer. Hvem har ikke prøvet at være et sted, hvor lyden var så generende at vi nærmest fik hovedpine, mens andre synes at være total upåvirkede. Eller en skarp solskindsstråle gennem ruden, en lampe i den forkerte højde eller en bestemt farve, vi overhovedet ikke kunne klare.

På samme måde påvirkes vi af vores omgivelser i vores hjem. Vi glemmer måske oven i købet lidt, hvor negativt det egentlig påvirker os, vi vænner os lidt til det. Som skoen der trykker et bestemt sted, men vi bliver efterhånden så  hårhudet, at vi til sidst ikke mærker det. Eller en gave vi egentlig ikke bryder os om, som vi ikke lige nænnede at bytte, og står til sidst dækket af støv, eller bagerst i skabet.

Men skoen trykker stadig, og giver os bare mere og mere grimt hård hud på fødderne. Til sidst måske endda en generende knyst vi ikke bare kan fjerne med en tur hos fodplejen. Eller gaven, der bare fylder op i skabet, måske får den følgeskab af flere ligegyldige ting, og i sidste ende føler vi måske ikke der er plads til de ting vi virkelig gerne vil have. Alle de ting, hvor vi ignorerer den negative følelse, påvirker vores sjæl. Vi kommer måske længere og længere væk fra den, vi i virkeligheden er. Siger ja til ting vi egentlig ikke gider.

Alle de uhensigtsmæssige valg. Ting vi nøjes med, som de dårlige sko eller de ting vi egentlig ikke har lyst til at have. Det vil også i sidste ende have en negativ påvirkning af vores humør og kvaliteten af vores liv.

imageForestil dig, at du i dit hjem var omgivet af ting du elskede højt. Ting du satte pris på og virkelig nød at have omkring dig. Som dengang du som baby trygt kunne ligge ubekymret i din moders favn. Med alt hvad du behøvede indenfor rækkevidde. Et hjem skal ikke bare være smukt. Det skal være rart at være i, så du har det godt. Det skal bidrage med energi og kreativitet, så du  får energi og kan udfolde din kreativitet, føle dig levende. Det skal være smukt og omsorgsfuldt, så du kan passe på dig selv, din krop og sjæl. Elske dig selv. Det skal harmonere med dig, og afspejle den du er, så du kan genkende dig selv i dit hjem, så du kan være den du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *