Har du husket at vande dine blomster? Ligesom din krop har brug for næring og energi for at kunne præstere på jobbet, i hverdagen, og ikke brænde ud og blive dvask. Så har alle dine blomster og planter også brug for vand for at vokse og trives.

Blomster og planter skaber liv i dit hjem, de forbedrer dit indeklima og symbolerer sundhed og trivsel. Sunde planter. Det er fuldstændig underordnet hvor mange skønne planter du omgiver dig med i dit hjem, på terrassen eller ved dit indgangsparti. Hvis du ikke tager dig tid til at pleje dem. Ligesom du plejer dig selv. Visne planter skaber dårlig energi, det minder dig om forfald og om at du har forsømt dem. Hvis du kan se skønheden i sunde grønne planter og blomster, så vil det med garanti give dig stor glæde.

Hvis du kun har overskud til tre, så start med de tre. Sæt tid af til at få dem vandet, hvis det kniber med at få dem passet. Sæt 10 min af i kalenderen, og få det gjort. Lige som vi begejstret beundrer vores lille tomatplante når den pludselig har vokset sig stor og er fyldt med skønne røde tomater. Så vil dit arbejde give skønne resultater. Ligesom du har fortjent det bedste til dig selv, har du også fortjent skønne planter der minder dig om sundhed og trivsel i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *