Nu går du måske og syntes at jeg har været lidt doven her på det sidste, eller jeg har i hvert fald ikke været nær så flittig som jeg plejer. Men det er altså ikke fordi jeg har mistet lysten til at skrive.

For at være helt ærlig, så sker der altså så enormt meget på øverste etage, at selv jeg ind imellem har lidt svært ved at følge med. Jeg har ikke længere så travlt med at få flytterodet på plads. Jeg er egentlig ok med, lige bortset fra det badeværelse jeg så lige mistede i mandags, og jeg kommer altså ikke helt på plads før de er færdige alligevel. Noget andet er hverdagen, der så småt begynder at falde på plads med nye rutiner. Når der endelig kommer ro på alle de ydre ting, så skal jeg ellers lige love for, at man for alvor begynder at mærke alle de indre ting der rumsterer rundt. Drømme der pludselig kommer frem, ønsker for fremtiden, samt længslen efter noget man egentlig havde glemt eller måske lagt lidt låg på, for at få tingene til at fungere. For selv om vi altid vil være vores egen lykkes smed, så er det sjældent, når man er to eller flere, at man ikke ind imellem får lagt lidt låg på nogle ting.

imageDet bliver sjældent nemmere af at komme videre i livet, for der opstår som regel bare andre konflikter, problemer eller bjerge at bestige. Men at stå ved en skillevej i sit liv, hvor altting pludselig bliver muligt. Rigere på erfaringer, klogere på sig selv og hvad der betyder aller mest i livet. Det betyder, at du for alvor må grave dybt inde i dig selv, for at finde svarene.

Du er simpelthen nødt til at handle på alle de drømme, ønsker og længsler der dukker op, ellers kommer du aldrig i mål. Der kommer aldrig til at ske alt det du drømmer om, hvis ikke du finder ud af hvad der skal til, og handler  på det. Til gengæld, så kan du hente fortjenesten ved kasse et, ren fornøjelse, glæde og næring til sjælen er det der følger med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *