Jeg er netop vendt hjem fra en tur i byen med endnu en tapetprøve under armen. Men det bliver altså næppe i denne bolig det får lov til at komme op, for jeg har for længst indset, at det bare vil blive som et lille plaster på såret, som en lille trøst for noget helt andet, som ikke engang det smukkeste tapet ville kunne fikse.

imageI stedet for at forsøge at skabe noget her, ud over det jeg allerede har. Så har jeg besluttet at gå målrettet efter det jeg i virkeligheden drømmer om. Så det hjælper altid lidt, at hjælpe drømmene lidt på vej. Det hjælper at finde ud af helt præcist hvad det er for et sted jeg drømmer om. Hvordan det skal se ud, og hvad der skal til for at nå der til. Ikke nok med at det bliver endnu nemmere at finde det sted jeg drømmer om, når jeg helt præcist ved hvad det er. Ventetiden bliver altså også en del skønnere. For i stedet for at gå og sukke efter alt det jeg ikke kan få lige nu, så bliver det en skøn og kreativ proces fyldt med drømme.

Samtidig, så elsker jeg hele den kreative proces med at tage udgangspunkt i et tapet, en farvenuance eller et helt bestemt interiør, og skabe stemningsfyldte billeder som moodboards. Det er en fantastisk proces, der ikke alene sætter gang i kreativiteten, men samtidig er perfekte til at skabe en bestemt stemning, et bestemt udtryk. Eller bare skabe mere harmoni i dine projekter, inden du går i gang.

Da jeg startede på Happy Home Therapist uddannelsen skulle vi lave såkaldte moodboards over vores hjem, eller i hvert fald sådan som vi gerne ville have de skulle se ud. I dag kan jeg se, at meget af det jeg har forsøgt at skabe på mine moodboards, også er en del af det jeg efterfølgende fik skabt i mit eget hjem. Ting som jeg i dag i mit nye hjem stadig er aller gladest for.

Nu er det så blevet tid til at skabe nye drømme, i nye skønne omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *