Energien i dit hjem starter ved din hoveddør, det er alt det du putter ind igennem din hoveddør der er afgørende for, hvilken tilstand dit hjem er i. Vi kender det fra ordsproget ” du blir hvad du spiser” den føde du indtager, er alt afgørende for dit eget velbefindende. Den energi du har at bruge af, i din hverdag, det der skal holde maskineriet kørende, det er afhængig af det du har puttet i munden.

Det betyder også, at bare vejen frem til din hoveddør, fra du står ud af bilen, kommer rullende på cyklen, eller kommer gående hen imod, det er det du bærer videre med hen over dørtærsklen. Så hvordan påvirker dine udendørs omgivelser dig når du møder dit hjem. Føler du dig begejstret og glædes over gensynet med dit hjem ? Det håber jeg, og ellers har du alt mulig god grund til at gøre noget ved det. Det er nemlig det du har at arbejde videre med, når du måske skal tilbringe resten af dagen og aftenen i dit hjem. Vi har desværre ikke altid indflydelse på, hvordan vores arbejdsdag forløber, og nogle dage kan være værre end andre, måske har børnene haft en dårlig dag når du henter dem i institutionen, og du må være kærlig og omsorgsfuld og bruge tid på at trøste dem. Alt dette forværres let, hvis du, for at komme frem til dit helle, skal forbi diverse forhindringer. Er vejen rodet og besværlig. Bliver du mødt af forsømte ting og sager på din vej eller skal du grave dig vej ind gennem døren. Binder døren, så du næsten ikke kan åbne den, er lampen i stykker, så du om vinteren må bruge ekstra tid på bare at finde låsen mens i alle står i kulden og fryser.

Vi bruger nogle gange meget længere tid på at irritere os, over ting vi ikke har fået gjort, end det reelt ville tage os af tid at få det klaret. Alt den tid kunne vi så i stedet have brugt på at være glade uden bekymringer, dårlig samvittighed eller irritation. Være glade og nyde dejligt samvær med os selv, vores børn, ægtefælle eller familie og venner. Jo længere tid vi fortsætter med at skubbe de ufærdige projekter foran os, desto større er chancen for at det vokser sig større og større. Start med det første du møder når du kommer hjem. Hvis det ubevidst er det du irriterer dig over hver eneste dag, så vil forskellen være så mærkbar bedre, at du bagefter slet ikke forstår, hvorfor det skulle tage dig så lang tid at få det gjort. Med en færdiggjort ting på to doo listen, og en mærkbar forandring, kræver det ofte meget mindre energi at tage sig sammen til næste projekt. Men det kræver, at du kommer i gang først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *