Alt det her med at skabe forandringer i  dit hjem, og forsøge at inspirere dig til at finde ind til netop det, der gør dig til et gladere og skønnere menneske, mere dig. Det kan meget let komme til at lyde som om, du skal rende rundt og skabe små mirakler konstant. Men det aller vigtigste i denne proces, som du måske får sat i gang. Denne måde at være mere bevidst i hverdagen, og måske få skabt nogle lidt skønnere omgivelser, der bidrager til en lidt skønnere hverdag, det handler først og fremmest om dig. Det handler om at se alle de skønne ting i din hverdag, sætte pris på det du allerede har og elske dig selv som du er. At du i bund og grund er tilfreds.

imageLivet står ikke stille, og derfor vil det ofte også være naturligt, at vores omgivelser ændrer sig i takt med, at vi selv gør det. Til at støtte os og hjælpe os videre i livet. Men lige som du aldrig føler dig helt glad, hvis du konstant går og minder dig selv om din egne begrænsninger, dine fejl eller det du ville ønske var anderledes. Så lykkedes det aldrig helt skabe det der hjem der virkelig nærer din sjæl, hvis du konstant går og finder fejl i dit hjem. Ting du ville ønske var anderledes, eller du måske ikke kan lide. De ting der er tilstede i lige præcis det hjem du har valgt at leve i lige nu, det er også ting der har været med til, at du har valgt lige præcis dette hjem. Måske drømmer du om noget andet, noget mere, men du har sikkert også noget du sætter virkelig stor pris på. Accepter det der er, og nyd de ting du har, som du virkelig har stor glæde af hver eneste dag. Vi kan have en tendens til at lade de negative ting overskygge alt andet, og kan måske slet ikke se de muligheder vi i virkeligheden har, lige foran næsen af os.

Det kan godt være du konstant går og brokker dig over dine lidt for store ører, en skæv næse eller at måsen er blevet lidt for flad. Men jeg ved, at hvis du i stedet kan flytte dit fokus til de ting du virkelig elsker ved dig selv, så kan du også komme til at holde lidt mere af det du måske er knap så glad for. Du har fortjent at elske dig selv mindst lige så meget som du elsker dine børn og din familie. Vi kunne aldrig drømme om at komme med negative kommentarer om børnenes store øre eller skæve næse. Vi elsker vores børn som de er, og ligesom vi kun kan se skønhed og det perfekte i vores lille nyfødte barn, også selv om det er både total krøllet sammen, smurt ind i fostervand og skriger og skider konstant. Så er vi, som det mest naturlige i verden, fyldt med ubetinget omsorg og kærlighed til dette lille vidunder. Uden at det overhovedet behøver bevise noget som helst, præstere og skabe gode resultater konstant, for at opnå vores omsorg og kærlighed. Men ligesom dette lille barn har brug for din omsorg og kærlighed, så har du i aller højeste grad mindst lige så meget brug for det selv. Som den mor der kærligt tager sig af sit barn skal du tage dig af dig selv. Som det lille barn der har brug for omsorg og kærlighed, dit eget lille indre  barn. Du behøver ikke rende rundt og præstere og skabe gode resultater konstant, hverken for dig selv eller andre for at have fortjent din egen omsorg og kærlighed. Din værdi skal ikke gøres op i de resultater du skaber, din værdi er uendelig høj, og bare fordi du er dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *