Som jeg tidligere var inde på, så sker der altid en forandring af energien når du begynder at skabe forandring i dit hjem. Jeg har efterhånden været i gang med både penslen og en masse andet, et godt stykke tid nu. Både i de rum jeg ofte kommer i, men her til sidst også på vores børneværelser, i baggangen og udenfor huset. Det betyder også, at jeg har lagt en masse energi i nogle områder som jeg normalt ikke opholder mig så meget i. Som fx de to stores værelser.

Har du områder i din bolig, der enten ikke bliver brugt ret meget, steder der er proppet med rod eller ubrugte ting, eller steder hvor du måske ikke lige får lagt den samme energi som der hvor du opholder dig mest. Kan det være lige netop det sted, der kan øge energien i dit hjem markant. Hvis du lige som jeg går rundt med følelsen af, at dine lettere oversete og forsømte rum ikke helt matcher resten af huset, og dermed også dig, så vil der være uendelig meget stagneret energi i dette område. Så snart du begynder at arbejde med energien i disse områder, flytte rundt og skabe bevægelse på disse områder. Så vil du også højst sandsynligt kunne mærke store ændringer i dit liv.

Er du ikke vant til at arbejde med energierne i dit liv og dit hjem, kan det måske lyde lidt mærkeligt for dig. Men hvis vi betragter alt omkring os som energi, i vores liv og i vores hjem. Så vil alt det vi omgiver os med rumme en energi. Livet består af energi, og det naturlige energiflow der er tilgængeligt for os, i vores liv. Vil være påvirket af vores omgivelser. Det betyder også, at har vi skabt forhindringer som fx rod, der gør at energien ikke kan flyde frit. Så kan livet også let komme til at føles lidt som en kamp. Vi må måske arbejde lidt ekstra for at få tingene til at lykkedes, vi føler måske aldrig vi helt kommer i mål, eller har svært ved at overskue tingene. Når du fjerner de forhindringer der står i vejen, eller putter ny energi ind i de lidt stille områder i dit hjem, så vil der også komme en helt anden energi i dit hjem.

imageJeg har, på trods af uendelig mange projekter, en krop der har været træt af mange arbejdsopgaver og sindsyg mange kreative ideer. Under hele forløbet formået at holde fokus. Jeg har fået planlagt alle opgaver således, at jeg ikke pludselig har stået med opgaver jeg pludselig ikke selv kunne løse, og dermed ikke være i stand til at afslutte projektet. Jeg har været fokuseret, fået færdiggjort alle planlagte to doo lister til tiden. Og på næsten mystisk vis stået i beslutningsfasen mht farver, løsninger og planlægning, hvor svaret er kommet til mig som sendt fra himlen. Dette er i min verden helt unikt. Jeg har tidligere brugt flere uger-måneder på at finde den helt rigtige farve. Kastet mig ud i opgaver, hvor jeg ikke lige har overvejet om der var ting jeg ikke lige kunne klare selv. Og til tider måtte standse op, fordi jeg ikke havde flere kræfter og energi.

Det ser sku godt nok lidt brugt ud her hjemme. Med malerbøtter og pensler i baggangen, et gulv der snart trænger til en tur med støvsugeren og nogle enkelte ting der venter på ophængning. Men hverken kaotisk eller uden plads på køkken og spisebord.

Det er, hvad der sker, når du begynder at arbejde med de energier der er naturligt tilgængelige for dig. Jo mere uberørte, forsømte eller rodede områder du har i dit hjem. Jo større potentiale er der for at skabe markante forbedringer i dit liv. Nogle gange kræver det ikke mere en en grøn plante eller en lampe i et ellers dødt hjørne. Men som minimum, at du fjerner dit rod der skaber stagnation i energien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *