Er du til pink ? Ikke sådan en lyserød/ sart rosa, men rigtig pink. En kraftfuld og dynamisk farve der vækker opsigt. Jeg har tidligere været inde på, at jeg absolut ikke var til rød. Men den røde farve er i feng shui en farve der kan være rigtig god til at sætte gang i tingene, og en farve der kan støtte os i at stå ved os selv, og det vi ønsket skal ske. Selv om der er mange andre muligheder at arbejde med, så er farver bare enormt kraftfulde.

Er du til pink ?
Er du til pink ?

Igennem mange år, har jeg haft enten hvide eller blå hortensia ved min hoveddør. Men da jeg sidste år deltog i et ni måneders baguakursus om hvordan jeg kunne indrette mit hjem mere bevidst i forhold til det liv jeg ønskede at leve, og for alvor begyndte at arbejde mere bevidst med feng shui, skiftede jeg dem ud med de pinkfarvede.

Ligesom vi optager næring gennem det vi spiser, altså det vi vælger at putte i munden. Så er det også ved vores indgangsparti vi får næring og energi ind i vores bolig. Der var bestemt ikke noget galt med farverne før, det var både smukt og i god harmoni med huset. Men hvis vi gerne vil have en masse skøn energi ind i vores hjem, så skal den altså lige finde hen til husets mund først. Det nytter ikke noget, hvis vi går og drømmer om en masse skønne forandringer i vores liv, at vi ikke tør stå frem, gøre os selv mere synlige, og måske oven i købet skille os lidt ud.

imageSå jeg er til pink. En farve der både rummer lidt af dynamikken fra den røde farve, og det kærlige og omsorgsfulde fra den rosafarvede. Ikke noget voldsomt, og i et meget begrænset omfang. Men som et super godt blikfang til at skabe dynamik og fokus. Som en smuk kontrast til det mørkegrå hus. Også i min forgang, hvor jeg på en enkelt væg har et blomstret tapet med en mørkegrå baggrund. For ligesom jeg gerne vil have en masse skøn energi ind i mit hjem, så må der også gerne ske noget indenfor. For lige så meget som vi har brug for at slappe af og lade op i vores hjem, så har vi brug for nye udfordringer, drømme og oplevelser i vores liv.

Hvis du har lyst til at vide endnu mere om feng shui, vil du med tiden kunne finde endnu mere omkring dette kraftfulde redskab og hvilke måder du evt kan bruge det på i dit liv, her på bloggen. Hjem for sjælen handler først og fremmest om at skabe det hjem du længes efter. Men sidder du fast i gamle konflikter, eller har svært ved at få tingene gjort. Så er feng shui en fantastisk visdom, der kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *