Hvad drømmer du om, når du drømmer ? Ikke dine drømme du har om natten når du sover. Men det din sjæl længes efter, det du ønsker dig aller mest.

Forestil dig at jeg kom forbi, og bad dig lave en liste på ti ting du ønsker dig. Hvordan ville listen se ud? Drømmer du om lækre designermøbler, nyt køkkenudstyr eller flere cm2? Hvis jeg nu bad dig om at stille lidt skarpt på din ønskeliste, hvis du nu kunne ønske dig hvad som helst. Ville den så se anderledes ud ?

Vi kan godt have en tendens til at begrænse os selv, måske sige til os selv, at det vi i virkeligheden ønsker os ikke er muligt. Hvis vi feks drømmer om et hjem med mere plads, men ikke syntes det er muligt at flytte. Men måske var det muligt at optimere hjemmet, så vi fik mere ud af de m2 vi allerede havde. Måske mangler vi et rum hvor vi kan slappe af, være os selv og sidde i fred og ro med en god bog. Måske er det muligt at skabe et stille område i det hjem du allerede har.

Hvad drømmer du om ?
Hvad drømmer du om ?

Vi skaber ofte smukke stuer der indbyder til socialt samvær. Men hvorfor ikke skabe en plads til ro og fordybelse også. Hvem siger, at vi feks ikke kan skabe et stille sted i soveværelset, med en blød lænestol. Soveværelset skal først og fremmest bruges til søvn, men så længe indretningen signalerer ro, og du ikke slæber arbejdsopgaver og andre aktive funktioner der ind, kan du godt. Ofte står soveværelset uberørt hen hele dagen indtil vi skal sove. Så hvorfor ikke skabe et lækkert hjørne, hvor du kan være dig selv. Samtidig er soveværelset det rum vi ofte har for os selv, eller højst med vores partner. Så her har du mulighed for at skabe et lille skattekammer kun for dig.

Når vi skaber det vi drømmer om, skaber noget for os selv, så styrker vi samtidig vores kærlighedsforhold til os selv. Tænk på, hvordan du måske har ville glæde en veninde med en overraskelse du ved hun elsker. Det gør du garenteret af kærlighed til hende. Men det er også vigtigt, at du en gang imellem husker at gøre det for dig selv. Du kender dig selv bedst af alle i hele verden, så du er også den der kan skabe den mest vidunderlige gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *