imageFor meget længe siden, i en fjern, fjern galaxe….Jeg indrømmer det gerne. Jeg elsker fantasi og eventyr. Har set alle 6 Star Wars film, og endda nogle af de sidste i biografen med mine brødre. Min mor fik Den Uendelige Historie i barselsgave med min yngste bror, jeg var omkring 12, og jeg slugte den tykke bog med stor begejstring, og mange gange siden. Jeg elsker magien, det eventyrlige univers og fantasien. Den skønne lykkedrage  Fuchur med de fantastiske øjne og den barnlige kejserinde i paladset.

Men på et tidspunkt, på vejen fra barn til voksen miste vi nogle gange noget meget værdifuldt. Fantasien, kreativiteten og legen, der erstattes af fornuften. Vi bliver mere alvorlige, føler vi skal tage os sammen, og måske er det bare et forsøg på at passe ind. Men legen, det kreative univers og fantasien burde stadig være en stor del af vores liv og ikke mindst vores hjem.

Som når vi, som ivrige børn helst skal bruge alle de skønne farver til at tegne på papiret. Når jeg ser på alle de fantastiske legomænd min søn på 4 har sat sammen, på kryds og tværs, med 10 par ben eller andet. Fuldstændig fri af hvad der passer sammen, hvad der lige står i “manualen” eller egentlig er meningen, så glædes jeg så enormt over den gave han har fået. Gud hvor er de skønne, så kreative og fantasifulde, hvor der ikke nødvendigvis altid behøver sidde et hoved øverst på kroppen.

cropped-IMG_6039-e1435505797425.jpgJeg elsker så uendelig meget det fantastiske, kreative univers. Som når jeg finder på at tapetsere bagvæggen inde i mit klædeskab. Sætte marokkanske fliser op over komfuret i et ellers meget stilrent køkken, eller hænge en 8 armen lysekrone op i bryggers/baggang. Som personlighed, der viser en del af mig. Jeg er bestemt ikke til retro eller gamle afskallede møbler. Jeg elsker at være kreativ, men DIY stilen er jeg ikke lige hoppet med på. Jeg er til skønne tapeter og smukke harmoniske farver, funklende lysekroner, glimmer og glamour. Jeg elsker naturen, gerne råt og uspoleret. Samtidig er jeg dybt fascineret at klassisk dansk design, med rene linjer og et godt håndværk. og jeg elsker at bruge det hele, lige som jeg har lyst, og bliver inspireret til.

Lad dit indre, kreative barn få frit spil, som dengang du var barn og ikke kendte til “gør og bør”. Gør noget andet, anderledes og skønt for dig. Hvem siger man ikke kan have en lyserød sofa, male kunst direkte på væggen eller pimpe det gamle skab op med glimmer og guldtapet. Det er dig der bestemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *