Hvornår har du sidst skabt forandring i dit hjem? Vi forandrer os, livet forandrer sig og vores omgivelser forandrer sig. Vi kan arbejde mere bevidst med den måde vi indretter os på i vores hjem, så det støtter os, i de forandringer der sker i os, livet og i vores omgivelser. Eller støtter os i de forandringer vi måske går og ønsker os skal ske. Til at give os ekstra mod, styrke, sundhed, kærlighed eller bare mere glæde og energi.

For omkring 3 1/2 år siden, havde vi en fotograf ude at tage billeder af vores hus med henblik på salg. Det var på markedet i et halvt år, hvorefter vi besluttede os for at blive boende i stedet. Men billederne dem har vi stadig.

imageKort tid efter vi besluttede os for at blive boende, besluttede vi os også for at lave nogle ting om i huset. Vi var bla meget plaget af mus i vores køkken, på trods af, at huset dengang kun var lidt mere end 10 år gammelt. Jeg kunne simpelthen ikke holde ud at skulle lave mad i det køkken, uden først at skulle vaske alting af meget grundigt. En meget energikrævende og irriterende ting ved hvert eneste måltid. Derfor besluttede vi at lave nyt køkken. I samme omgang fik vi flyttet en dør fra vores forgang og ind til et værelse, der ellers var sådan halvt gemt inde bag en anden dør, hvilket var meget irriterende. Derfor måtte jeg også bare have noget smukt tapet på den væg i gangen, hvor døren var blevet blændet, og vi alligevel skulle have haft maler til at sætte nyt væv op på væggen. Dette blev starten på den skønneste forgang. Det var bestemt ikke grimt før. Pænt og enkelt, men måske ret kedeligt. Men i hvert fald ikke det visitkort der repræsenterede mig som den jeg var. Kreativ og fantasifuld. Jeg valgte det skønneste og smukkeste tapet jeg kunne finde, og sprang ud i det. Og jeg elsker det stadig hver eneste dag.
imageJeg elsker blomster, de giver mig glæde og en masse vidunderlig energi. Derfor har jeg også valgt et tapet der giver mig det samme, med de skønneste blomster. Jeg mødes af glæde hver gang jeg kommer hjem, selv om jeg er træt eller har haft en mindre god dag. Den hvide væg var skam også pæn. Men hvid er bare sådan hvid… Den giver ikke lige så meget udsving på glædesbarometeret. Den er ren og pæn. Men den gør altså ikke den store forskel for mig. Den vækker ikke mine sanser til live, den bringer ikke vidunderlig glæde eller giver mig den der “wauw” effekt, så jeg tænker, fedt at jeg bor her. Og hvorfor ikke? Når vi nu selv kan bestemme hvad vi har lyst til at putte ind i vores hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *