Giv dit hjem karakter. Vurder dit hjem og dens tilstand. Hvilke ting, rum eller områder elsker du aller mest, og hvilke fungerer måske ikke så godt. Det er ikke for at du skal føle dig total ulykkelig, hvis du bare føler det hele er på niveau med en 02er.  Men det kan være et rigtig god ide, hvis du savner forandring i dit hjem, men ikke rigtig ved hvor du skal starte. Du finder ud af hvor skoen trykker mest.

Det kan være en enkelt dominerende og ret ligegyldig ting der trækker hele indretningen ned. Måske er det på tide at skille sig af med nogle af de ting, der bare står og fylder i dit hjem.

En uhensigtsmæssig placering af møbler. Hvis din ynglingsstol til afslapning og ro står placeret i det mest befærdede område i huset, kommer du aldrig til at slappe af i den stol.

Måske skal du have skabt plads til mere af det du elsker. En bestemt farve. Store grønne planter eller et skønt maleri på væggen.

Giv dit hjem karakter. Skønne roser, på mit natbord, kun for mig.

Intet føles mere skønt end dit hjem, efter en god omgang oprydning og efterfølgende rengøring. Prøv undervejs at spørge dig selv, hvilke ting du virkelig elsker, og nyder synet af i dit hjem. Og hvilke ting der ikke længere bidrager til god energi i dit hjem. Sig farvel til de ting du ikke længere elsker eller bruger. Du skaber plads, luft og tilfører ny energi i dit hjem. Luft ud. Pluk friske blomster i haven eller grøftekanten.

Ved at omgive dig med de ting du elsker og nyder i dit hjem, elsker du også dig selv, ved kun at give dig selv det bedste. Det bidrager med glæde i dit hjem, dit liv, og løfter dit humør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *