I en travl hverdag, hvor vi ofte skal passe vores job, børn og hus, kan det være svært at få tid til os selv. Vi får ikke lige sat en halv time af til at slappe af og mærke os selv. Vi får ikke lige skabt ro, og overblik i vores liv. Men det behøver ikke tage mere end 10 min at gøre noget for os selv. Hvis bare vi får gjort noget der betyder noget, og gør en forskel. For hvorfor skal vi nøjes med ?

Hvorfor skal vi nøjes med ? Grønne hortensia…
Hvorfor skal vi nøjes med? Giv dig selv det du elsker.
Hvorfor skal vi nøjes med? Giv dig selv det du elsker.

Jeg er ret tosset med blomster, det skaber øjeblikkelig glæde i mit sind.
Efter 14 dages sommerblæst, regn og lidt lave temperaturer. Havde mine ellers så smukke rosafarvede hortensia ved min fordør skiftet farve til grøn. Stadig smukke, men bare overhovedet ikke den samme glæde, når jeg mødte mit hjem efter arbejde. Efter lidt overvejelser med mig selv skiftede jeg dem ud, med smukke nye rosafarvede. Ikke fordi de grønne var grimme, visne eller utålelige at se på. Men de kunne få en ny plads i haven, og bidrage med skønne rosafarvede blomster igen til næste år.

For jeg vil ikke nøjes med de grønne. Jeg vil overvældes af skønhed og glæde når jeg kommer hjem. Jeg vil have det jeg elsker aller mest, i stedet for at ærgre mig. Ikke tænke på at sommeren måske allerede er forbi, inden den næsten er begyndt, men nyde hver eneste sommerdag som om sommeren kun lige er begyndt.

Små forandringer, der skaber stor forandring, for dig. Som den kop med skår du tar hver gang du skal nyde en lækker te. Smid den ud, og brug den smukkeste du har i dit hjem, eller ønsk dig en du drømmer om. Som det kedelige sengetøj du gang på gang, igen putter på sengen. Sig farvel og tak, og køb det lækreste, blødeste du kan finde. Vask det så ofte du har lyst, red din seng så smukt du kan, og glæd dig hver eneste aften du lægger dig, og nærmest omfavnes af det bløde stof. Brug to minutter på at stryge ynglingsskjorten, og brug den til hverdag. Pluk din ynglingsbuket i haven eller køb et par enkelte blomsterstilke hos gartneren, og nyd synet i køkkenvinduet når du laver mad og smører madpakker. Brug din ynglingsparfume. Find smukke elastikker til håret.

Hver eneste lille ting der bringer bare et lidt større smil på dine læber. Hvis du bare gør en lille ting hver eneste dag, på mindre end ti minutter, hvis bare det betyder noget, gør en forskel. Forestil dig så, hvilke forandringer du vil kunne skabe i dit liv efter 10 dage. For hvorfor skal vi nøjes med ?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *